Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja
Riippuu leivästä. Ruisleivän päällä parasta on sienisalaatti. Perunarieska menee voilla ja juustolla. Vaaleasta leivästä on hyvä tehdä lämpöisiä voileipiä, mihin kuuluu tomaatti, juusto ja margariini. Kinkku ja meetvursti sopii myös leivän päälle, mutta niitä harvemmin laitan. Tapausta kohtaista.
Leipä menee sellaisenaan ilman voita, margariinia tai mitään lisukkeita koska syön sitä ainoastaan ruuan kanssa. Aamusämpylänkin syön sellaisenaan. Sen sijaan suolaisten keksien päälle siivu Oltermannia tekee gutaa.
Joskus juhlistetaan lounasta muutamalla tummalla graavilohileivällä ja jouluna tietysti leivälle pistetään kinkkua jos tulee hinku välipalaan.
Paahtis menee usein Oivariinilla voideltuna. Joskus juustosiivu, kinkkuleikkele tai meetwurstisiivu, ja sitten pari viipaletta kurkkua päälle, niin hyvä on. Syön myös ruisleipää, joskus.
Leivän, erityisesti ruisleivän suurkuluttajana päälle ei tule muuta kuin oikeaa voita. Voileipä voileipänä.
Poikkeuksena esim. vaikkapa patongin yms. vaalean leivän päälle voi voin sijasta laittaa oliiviöljyä. Tällöin voi sitten laittaa muutakin täytettä, esim fetajuustoa, sipulia, lihaa yms. Tällöin kyseessä on jo täytetty ja lämmitettävä leipä, ei voileipä.