Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja
Meillä syödään pitsaa pakkasesta silloin harvoin kun syntyy tarve "pikaruualle". Ennen ostettiin Rainbow-merkkistä halpismättöä, mutta nyt nekin on korvattu jollain uudella merkkituotteella jonka nimeä en muista, mutta syödyksi tulivat nekin. Hätävaravarastoa täydennetään aina siten, että otetaan erilaisia pitsoja laidasta laitaan. Kaikki päällysteet ja lisukkeet käyvät kunhan apinan aivoja ei aseteta tarjolle.
Joo, yksi entinen työkaveri kertoi kerran olleensa paikassa missä naapuripöydässä syötiin apinan aivoja suoraan apinan kallosta. Kaverini ruokahalu meni kuulemma sen siliän tien ... en ihmettele.
Kaupasta tulee joskus osteltua kebab ja pepperoni pakaste pizzoja. Niitä yleensä tuunaan Valion Aura juustolla ja jalopenolla. Lisätäytteet maksaa melkein yhtä paljon, mitä itse pizza
Pirkka parhaat pizzataikina
Cheddarjuustokastike (tomaattikastikkeen sijasta)
Naudan jauhelihaa
Jalapenosiivuja
Chipotlemajoneesia viivat päälle
Tuollainen peltipizza tulee väsättyä muutaman kerran vuodessa vaikka kauliminen on perin vittumaista hommaa. Pirkan taikinasta tulee yhtä hyvä pohja ja reunat kuin paremman tasoisissa pizzerioissa (joita täällä suunnalla Suomea ei tietenkään ole).
Perjantai on aina pizzaperjantai. Yleensä valitsen perinteisen jauheliha/bolognesepizzan. Liha, juusto, tomaattikastike ja pizzapohja luovat (yleensä) täydellisen makukokonaisuuden. Enempää ei tarvita.
Joskus heittäydyn hurjaksi ja otan kebab-fetajuusto-oliivipizzan. Savuporo, sipuli, paprika ja (herkku)sieni , jalapeno ja valkosipuli ovat myös hyväksi toteamiani täytteitä. Katkarapu ja salami/pepperoni menee muitten joukossa,
Ananas ei kuulu pizzaan, kinkku on haram ja tonnikalana myytävä säilykemössö vitun pahaa.
IT kirjoitti: cedarbear kirjoitti: IT kirjoitti: Kuinka haluat Pizzasi?
Elikkä tällainen simppeli kysely, jossa voi kertoa mieltymyksistään pizzan lisukkeiden suhteen...
Muistelisin, että joskus 80-luvulla Tukholman Längbron Pizzeriassa oli todella maukas lisuke- eli kaalisalaatti. Muuten en niin pizzasta välitä…
Otaksun ettet matkaile kovinkaan paljoa Italiassa... Olisiko maistuva patonki enemmän sun makuun?
Joskus interraileilla tuli käytyä, muuten ei Italia paljon kiinnosta. Sain silloin tarpeekseni niistä machomammanpojista. Kerran poikkesin tällä vuosituhannella Ranskan puolelta Ventimigliassa.
Eikös aito(?) italialainen pizza ole muuten aika kaukana Suomen varianteista? Muutenkin kuin maantieteellisesti?