Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja
Erilaiset soosit, kuten salaattikastikkeet, majoneesit ja maustekastikkeet kruunaavat ruoan, eikö?! Joten tässä ketju jossa voi keskustella aiheesta... Minkälaisia sooseja itse käytät, ja mistä tykkäät?
Mä olen aikas vähän itse asiassa käyttänyt mitään erikoisempia sooseja...
Toki salaattikastikkeet, ketsupit, sinapit, salsakastikkeet tms. on tuttuja... Ja joitakin chilikastikkeitakin olen kokeillut... Samoin BBQ kastikkeet on jokseenkin tuttuja...
Joskus kun syö ulkona pepperoni jalopeno pizzan, niin olen vielä lisännyt kyytipojaksi esim. Tabascoa...
Pointti kuitenkin siis että pitäisi olla vähän uteliaampi näiden soosien suhteen ja kokeilla enemmän... Ehkäpä jatkossa sitten...
Ja kun näitä erilaisia sooseja on nykyään tarjolla pilvin pimein, niin pannaan tällainen epävirallinen kysely ja kisailu tässä samalla alulle:
Eli kuka keksii parhaan nimen uudelle soosille?
¤¤¤
Itse aloitan tällä: Jalo Pena
Tää olisi tällainen jalopeno chilipaprika pohjainen keskitulinen soosi, jossa olisi myös tummaa suklaata mausteena...
Potentiaalisia käyttötarkoituksia siis esim. grillattavat porsaan ulkofilepihvit, chicken wingsit, taikka vaikka aamupalalla vohvelit... Miksei myös valmiit maissin tähkät, joita voi lämmittää mikrossa, ja joiden päälle miedosti tulinen ja suklainen soosi sopisi mainiosti...
Sooseista en tiedä, mutta jos itse ruokaa laittaa, niin intialaistyylisillä maustekastikkeilla ja currytahnoilla saa kanaan tarpeeksi makua. Parhaita brändejä ovat Patak’s, Rajah ja (sic) Pasco. Ja japanilaiset currykastikekuutiot (Golden Curry) ne vasta hyviä ovatkin.
Sooseista en tiedä, mutta jos itse ruokaa laittaa, niin intialaistyylisillä maustekastikkeilla ja currytahnoilla saa kanaan tarpeeksi makua. Parhaita brändejä ovat Patak’s, Rajah ja (sic) Pasco. Ja japanilaiset currykastikekuutiot (Golden Curry) ne vasta hyviä ovatkin.
Mielenkiintoista... En ole itse intialaista ruokaa tehnyt, mutta olen syönyt ravintolassa, ja sitten kotiin on joskus tullut ostettua intialaistyylisiä valmisaterioita... Ihan hyvän makuisia ovat... Toki jos itse jaksaisi askarrella aterian alusta loppuun, niin lopputulos olisi maultaan paras mahdollinen...