Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja
Mä syön molemmissa mutta useimmiten kotona. Tärkein on ehdottomasti se että ruoka on hyvää. Kaloreilla ei ole väliä. Pikaruokaa tekee joskus mieli, mutta syömisen jälkeen tulee aina sellainen "ei enää ikinä" fiilis.
Kaupassa käydessä suosin Suomalaisia raaka-aineita aina kun budjetti kestää. Eineksiä en juuri saa alas. Olen aikamoinen kulinaristi, ja utelias sellainen, joten tulee tehtyä eri maiden pöperöitä aina Madagaskarin padasta lähtien, kiitos netin josta saa nykyään reseptejä joka lähtöön. Ihan perus nakkikastikkeet ja makaroonilaatikot jää tekemättä.
Useimmiten himassa tai sit jossain yliopiston ravintolassa. Joskus syyllistyn krapulapäivinä pizzaan tai kebabiin. Duunihommien osalta taas ruokailu on yleensä jotain Amarillo-osaston burgereita tai yksityistilaisuuksissa sitä mitä nyt ikinä sattuukaan olemaan tarjolla. Pikaruokaan tulee turvauduttua vaan siinä vaiheessa kun kerta kaikkiaan mitään muuta ei oo saatavilla eli yleensä sillon kun kello on neljä aamulla ja ainoa mahdollinen ruokapaikka on joku Jämsän Shell.
Jos nyt noi yliopiston syöttölät jätetään pois laskuista niin omilla rahoilla tulee ravintoloissa syötyä lähinnä ulkomailla käydessä.