Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja
Tiistaiaamun pähkinä: Miten siis säilytät kypsäksi paistettua, puolisyötyä ihmisjalkaa niin että loput voi syödä vaikka viikkoa myöhemmin? Tyhmä tahtoo tietää.
Mullon noit jalkoja ollu muutama. Hirveen ongelmalliseksi tilanteen tekee se että ikävä jalkasilsan tuoksu tarttuu helposti jääkaappiin/ pakastimeen ja siirtyy siitä sitten helposti muihin elintarvikkeisiin. Itse en tykkää syödä esim sipulin makuisia kananmunia eikä silsainen kananmunakaan sen parempi vaihtoehto ole.
Tarpeeksi rapea jalka säilyy mainiosti huoneenlämmössä ja maku vain paranee päivien myötä. Kannattaa wräpätä koipi kunnolla elmukelmuun ettei kissa saa vainua ja käy yöllä varastelemassa parhaita paloja.
Pakkaseen, ja viikon päästä sitten mikroon. Talvella on helpompaa säilytellä jopa useita kymmeniä jalkapareja näinä korkean ruoan hinnan aikoina, eli suosittelen hankkimaan jalkoja termisen talven aikana (säästää sähkölaskussakin!)