Kirjoittaja
|
Mitä kaikkea voi uppopaistaa?
|
Free-Soul
Soldier of Love 9011 viestiä Luottokäyttäjä
|
#1 kirjoitettu
17.05.2011 16:00
Fetito kirjoitti:
Heitetään alkuun tämä muistaakseni Irlantilainen keksintö, tai jostain sieltä pain, eli uppopaistettu Mars-patukka, rasvan multihuipentuma.
Taikinakuoressa, oletan? Oon kuullut uppopaistetuista bounty-patukoista, mutta mars patukoista en.
Jäätelöpallonkin voi uppopaistaa taikinakuoressa, se on ihan älyttömän hyvää. Mut ei parane kauan tiristellä.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
|
BVR
20365 viestiä
|
#2 kirjoitettu
17.05.2011 16:06
Sielun.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Coivisto
8780 viestiä
|
#3 kirjoitettu
17.05.2011 16:11
Uppopaistetut jääkuutiot. Köyhän opiskelijan lempiruoka.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Epoche
5248 viestiä
|
#4 kirjoitettu
17.05.2011 16:16
Peenis, sit se tungetaa aka kurkkuu
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Henrik Olofsson
2003 viestiä
|
#5 kirjoitettu
17.05.2011 16:17
uppopaistettu snickers löytyy Tampereelta Ruby'sin jälkkärilistalta.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Goatsemencommando
18200 viestiä
|
#6 kirjoitettu
17.05.2011 16:26
Fetito kirjoitti:
Heitetään alkuun tämä muistaakseni Irlantilainen keksintö, tai jostain sieltä pain, eli uppopaistettu Mars-patukka, rasvan multihuipentuma.
Lady Gagan valinta.
Itse kysymykseen: Kaikki kiinteä mitä voi syödä on uppopaistettavissa. Siispä jos olisi mahdollisuus tuota kotona harrastaa niin uppopaistaisin kaiken.
Kaiken.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Haava
Jumalan nyrkki 43152 viestiä Ylläpitäjä
|
#7 kirjoitettu
17.05.2011 16:41
Goatsemencommando kirjoitti:
Siispä jos olisi mahdollisuus tuota kotona harrastaa niin uppopaistaisin kaiken.
Sulla ei ole kattilaa?
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Goatsemencommando
18200 viestiä
|
#8 kirjoitettu
17.05.2011 16:47
Haava kirjoitti:
Sulla ei ole kattilaa?
Minä haluan sellasen kunnon industrial grilli mega super paistimen. Mis on sellanen hieno ritilänostin ja muut lisävarusteet.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
|
Disintegr8
11309 viestiä
|
#9 kirjoitettu
17.05.2011 18:04
Kaiken voi ja pitää uppopaistaa.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Vessajono
7993 viestiä
|
#10 kirjoitettu
17.05.2011 18:08
Kaiken.
"- See Marge, I tould you they could deep fry my shirt!
- I didn't say you couldnt, I said you shouldn't."
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
välittäjänainen
84 viestiä
|
#11 kirjoitettu
30.05.2011 08:10
sienii
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Haava
Jumalan nyrkki 43152 viestiä Ylläpitäjä
|
#12 kirjoitettu
30.05.2011 10:14 Muok:30.05.2011 10:17
quafka kirjoitti:
Taitaa olla monen ruoka-aineen kohdalla terveellisempi tapa valmistaa, kuin vaikkapa pannussa öljyssä paistaminen.
Jos kaloreita välttelee, niin en kyl suosittelisi paljon käyttämään kumpaakaan. Jos taas kalorit ovat tasapainossa, niin useimpien kasvisravojen kohtuukäyttö on ihan ok.
ps. mitä öljyä kannattaa käyttää? Terveellisyys -ja paloturvallisuusnäkökohdat huomioonottaen?
Rypsiöljy on se klassisin noissa.
Haava muokkasi viestiä 10:16 30.05.2011
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Pohjois-Korea
10911 viestiä
|
#13 kirjoitettu
30.05.2011 10:55
Uppopaistamisessa on jotain perverssiä :_
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Haava
Jumalan nyrkki 43152 viestiä Ylläpitäjä
|
#14 kirjoitettu
30.05.2011 13:25
quafka kirjoitti:
Joo. Mahtaako rypsiöljy kuitenkaan se kaikkein klassisin olla, jos Afrikasta homma sai alkunsa?
Tarkoitin klassisella tietenkin sitä klassista vastausta kysymykseesi täällä suomessa.. Edullinen, toimiva ja terveellinen rasvaksi.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|