Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Hapankorput


BVR
20365 viestiä

#1 kirjoitettu 08.11.2010 22:51

Tautisen hienoa herkkua, eikö? Miten diggailet nauttia hapankorppusi?

Margariinia ja juustoa happiksen päälle, ehkä pari siivuu kurkkuu. Tekee IMO höyäyöb hyöäbbh.

^ Vastaa Lainaa


Shypaw
172 viestiä

#2 kirjoitettu 08.11.2010 22:55

hapankorppu tekee aina höböö jäbä! kyl se menee ihan kaiken kanssa..

^ Vastaa Lainaa


Lenno
334 viestiä

#3 kirjoitettu 08.11.2010 22:56

BVR kirjoitti:
Tautisen hienoa herkkua, eikö? Miten diggailet nauttia hapankorppusi?

Margariinia ja juustoa happiksen päälle, ehkä pari siivuu kurkkuu. Tekee IMO höyäyöb hyöäbbh.


tähän ei oo mitään lisättävää

^ Vastaa Lainaa


Deadful
3813 viestiä

#4 kirjoitettu 08.11.2010 22:57

Onki muute!

Voimariinia ja juustoa ni on hyvää. Semmoset vaaleet hapikset toimii kans. Niinku kaurahapankorput.

RESEPTI!

Uita hapiksii, sellasii vähä leveempiä, kasvisliemessä sillai et ne on pehmeitä, mut ei hajoo. Laita päälle vähäse kylmäsavulohta, sipulia ja majoneesia. Kääri. Toista niin monta kertaa kun haluut näitä herkkuja. Anna vetäytyä hetki jääkaapissa. Syö ja nauti.

^ Vastaa Lainaa


Goatsemencommando
18200 viestiä

#5 kirjoitettu 08.11.2010 23:02

Suuren suurta herkkua ovat.

Yleensä päälle menee voimariinia sopiva kerros + juustoa.

^ Vastaa Lainaa


dödö
1100 viestiä

#6 kirjoitettu 08.11.2010 23:56

Ruohosipulilevitettä, meetwurstia, juustoa ja kurkkua. Kyseessä on kans ainoa kerta kun saa laittaa metvurstin juuston alle, niin ettei juusto koske ruohosipulilevitteeseen Se on tärkeää... en tiedä miksi.

^ Vastaa Lainaa


SuomiFinland666
758 viestiä

#7 kirjoitettu 09.11.2010 14:43

Hapankorppu ja rasvaa päälle. Paaaaaljon parempaa ku näkkärit.

^ Vastaa Lainaa


<MÄ>
541 viestiä

#8 kirjoitettu 09.11.2010 14:56

BVR kirjoitti:
Margariinia ja juustoa happiksen päälle, ehkä pari siivuu kurkkuu. Tekee IMO höyäyöb hyöäbbh.


Tämä on ainakin erittäin hyväksi havaittu resepti.

Ja myös tuo Montinin, se todellakin täytyy olla sen kokoinen, et saa kunnolla kiinni ja syötävääkin on riittävästi.

^ Vastaa Lainaa


Tusina Immonen
10508 viestiä

#9 kirjoitettu 09.11.2010 15:04

Montin kirjoitti:
Isot hapankorput, etenkin ne mitä tehtiin vielä joskus 90-luvun alussa, ja vissii tehää vieläki. Hapankorpun pitää olla iso, ei pieni.

Kyllä.

Paitsi että kun en itse niitä osta, enkä muutakaan leivänkyrsää, niin ei ole niitä isoja koskaan missään tarjolla...
Mut joo, nostalgia iskee, toimivat paremmin ku nää pikkutsuibulat, ja niistä sai vielä katkoviivaa pitkin taittaa joko neliön tai sitte pitemmän ja isomman ja paremman. Ei tarvinnu nysvätä niinku määrän kanssa kun sai kokoa muuttaa.

Ja toki juustoa (paitsi emmentaalia) ja kurkkua niin on ehkä parasta ikinä. Hapankorppujen ikinä...

^ Vastaa Lainaa


<MÄ>
541 viestiä

#10 kirjoitettu 09.11.2010 15:17 Muok:09.11.2010 15:19

BVR kirjoitti:
Margariinia ja juustoa happiksen päälle, ehkä pari siivuu kurkkuu. Tekee IMO höyäyöb hyöäbbh.


Tämä on ainakin erittäin hyväksi havaittu resepti.

Ja myös tuo Montinin, se todellakin täytyy olla sen kokoinen, et saa kunnolla kiinni ja syötävääkin on riittävästi.

<MÄ> muokkasi viestiä 15:18 09.11.2010

Tää onkin jännä tää Tusinan ylihyppytuplaus.

^ Vastaa Lainaa


bioluminance
916 viestiä

#11 kirjoitettu 09.11.2010 15:52

Jes..puna-,sini-, tai mustaleimaa ja Myrttisen valkosipuli-suolakurkkua päälle.Kyllä rokkaa - nam!

^ Vastaa Lainaa


SuomiFinland666
758 viestiä

#12 kirjoitettu 09.11.2010 17:35

Montin kirjoitti:
Joo mutta ne pienet hapankorput on ollu AINA ihan PERSEESTÄ. Niitä kun voitelee niin voi leviää pitkin sormia ja pöytää, ja samantien ne on myös syötykin.

Isot hapankorput, etenkin ne mitä tehtiin vielä joskus 90-luvun alussa, ja vissii tehää vieläki. Hapankorpun pitää olla iso, ei pieni.


Isot happarit on parhautta.

^ Vastaa Lainaa


Coivisto
8780 viestiä

#13 kirjoitettu 09.11.2010 17:40

Isot happarit joitten päälle becelii ja metukkaa, tai sit ilman metukkaa. Yleensä teen niin että joka toinen metukalla ja joka toinen ilman. Creme Bonjour valkosipulivoi happisten päällä on parasta ikinä. Herkuista herkuin.

Ei taia olla olemassa ketään joka ei pitäisi hapankorpuista.

^ Vastaa Lainaa


Myotess
5276 viestiä

#14 kirjoitettu 09.11.2010 23:29

BVR kirjoitti:
Miten diggailet nauttia hapankorppusi?


Margariinilla sellaisenaan tai sitten päällysteellä niin, että päällystettä on paksummalti kuin korppua (marge, juusto, kalkkunaviipale, kurkku) tai sit vaan juustolla. Hyvää on!

^ Vastaa Lainaa


Deadful
3813 viestiä

#15 kirjoitettu 09.11.2010 23:47

Meitsi veti just viis happarii voimariinilla

^ Vastaa Lainaa


`VARJO´
177 viestiä

#16 kirjoitettu 09.11.2010 23:57

Deadful kirjoitti:
Meitsi veti just viis happarii voimariinilla


eiks se oo nykyää Oivariini?

^ Vastaa Lainaa


Deadful
3813 viestiä

#17 kirjoitettu 10.11.2010 00:09

`VARJO´ kirjoitti:
Deadful kirjoitti:
Meitsi veti just viis happarii voimariinilla


eiks se oo nykyää Oivariini?


Kuulehan. Se, että joku vitun komissaari on päättänyt että Voimariinia ai saa enää myydä Voimariinina, koska siinä ei muka ole tarpeeksi voita, jotta nimessä voisi olla "voi", ei saa minua kutsumaan sitä Oivariiniksi.

Keskityhän nyt olennaiseen, eli hapankorppuihin. Suosittelen sipasemaan pinnalle Voimariinia.

^ Vastaa Lainaa


HW
ärsyttävä
7252 viestiä
Luottokäyttäjä

#18 kirjoitettu 10.11.2010 11:13

Hapankorput = herkuk

Tykkään laittaa juustoa päälle, ja taidan seuraavalla kauppareissulla ostaa hapankorppuja. Alkoi jostain selittämättömästä syystä tehdä mieli.

^ Vastaa Lainaa


Istharium The Foe
845 viestiä

#19 kirjoitettu 10.11.2010 16:53

Tykkään.

Useimmiten syön pelkän voin kanssa, kun joidenkin leipien ym. kanssa en käytä lisukkeina muuta kuin voita, mutta menee tuo hyvin muidenkin lisukkeidenkin kanssa.

^ Vastaa Lainaa


Night Child
1796 viestiä

#20 kirjoitettu 10.11.2010 18:52

Erittäin monipuolisesti syötävä herkku.

Päälle riittää pelkkä margariini, mutta jos haluan vielä herkumpaa, laitan päälle juustoa, salaattia ja kurkkua.

^ Vastaa Lainaa


<MÄ>
541 viestiä

#21 kirjoitettu 10.11.2010 19:15

`VARJO´ kirjoitti:
Deadful kirjoitti:
Meitsi veti just viis happarii voimariinilla


eiks se oo nykyää Oivariini?


Tuohan Deadful sanoi voimariini, ei Voimariini. Eli hän sanoi sen pienellä alkukirjaimella, joten sitä ei tulisi tulkittavan tuotemerkiksi tai nimikkeeksi.

Vaan jos heitsi veti just viis happaria **********lla, ja oli hyvä itea miun mielest, niin voisinpa pitää perinnettä yllä/alla ja syödä muutaman kyeisen kapistuksen JUUSTOLLA heti tältä istuimelta.

^ Vastaa Lainaa


hapou
21350 viestiä

#22 kirjoitettu 10.11.2010 22:22

hapounkorppu



sopii mm. kalasopan kans. Sit jotain hyvää leikkelettä päälle. Muuta ei tarvi.
joskus tosin voi pistää vähä jotain margariinia päälle.

^ Vastaa Lainaa


har
7706 viestiä

#23 kirjoitettu 13.11.2010 14:20

Kalajalosteitten kanssa toimii myös. Parasta on ehkä pippuri- tai juustomakrilli. Tai jääkaappijäykkää voita ja silliä. Chilillä maustettu purkkitonnikala öljyssä toimii. Tai savusilakka. Tai jos oikein heittääntyy gourmetmaailmaan niin sitten smetanaan ja sitruunaan ja mustapippuriin sekoitettu siian tai muikun mäti!

Juustoista toimii valkoiset ja etenkin siniset homejuustot, tai sitten jo mainitut valkosipulilevitteet ja mustapekkajuusto, erilaiset koskenlaskijat..

Mutta tärkeintä hapankorpun nautinnassa on päälleen pantavan herkun riittävä rasvapitoisuus!

^ Vastaa Lainaa


JPQ
1161 viestiä

#24 kirjoitettu 13.11.2010 18:34

Käytännössä suon jos noita syön ne voilla ja ehkä emmentaalia tms päälle vielä. ja voita siksi että se kuitenkin oikeasti terveellisintä oivariini on toiseksi. RIippuu tiettysti mitä tutkijaa uskon mutta uskon järkeäni (miten joku kamalan teollisen prosessin avulla valmistettu voisi olla terveellistä) ja erästä tässä nyt sanomatonta puolueetponta tahoa joka voita puolustaa.

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu