Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 

1 2 3 Seuraava >

Kirjoittaja Herkkureseptejä


Myotess
5276 viestiä

#1 kirjoitettu 06.02.2008 22:53

Tänne saa paukuttaa herkullisia ruokareseptejä muidenkin mikseriläisten iloksi/suruksi/kuolaamiseksi.

^ Vastaa Lainaa


Myotess
5276 viestiä

#2 kirjoitettu 06.02.2008 23:03

Aloitetaan sitten itse.

Vuohenjuustoleivät

Ainekset:
Leipäviipaleita
Margariinia
Tomaattisiivuja
Oliiveja
Vuohenjuustoa
Basilikaa
Mustapippuria


Valmistus:
Voitele voileivät ja aseta voileipien päälle tomaattisiivut. Halkaise oliivit ja pistä tomaattien päälle. Viipaloi vuohenjuusto ja aseta viipaleet leiville. Päälle mustapippuria ja basilikaa oman maun mukaan.

^ Vastaa Lainaa


Sombercoil
3371 viestiä

#3 kirjoitettu 06.02.2008 23:22

"VitutTACO?"

- Ruskista sipulia(oman maun mukaan) ja jauhelihaa(500g).
- Sekoita niihin Santa Maria tex mex taco saucea(Mieto/Medium/Vahva...Oman maun mukaan. Itse käytän mediumia).
- Asettele uunivuokaan tacochipsejä tasaisesti.
- Levitä jauhelihasipulihässäkkää päälle.
- Viskaa sekaan aurajuustoa ja pilkottuja jalopenoja.
- Kuorruta koko komeus juustoraasteella.
- Viskaa uuniin ja aseta uuni 200 asteeseen. Kun uuni saavuttaa lämpätilan on annos valmis.

ps. Tuo uunihomma tietysti riippuu paljon uunista, mutta ideana on se että kun juustoraasteessa alkaa näkyä pienikin häivähdys ruskettumisesta on ruoka valmis.

"Lämpöset uunileivät ála Sombercoil"

- Ota neljä puolikasta ruispaloja.
- Levitä päälle tonnikalaa öljyssä säilykepurkin sisältö.
- Lisää aurajuustoa.
- Lisää ananas renkaat jokaiseen.
- Siivuta juustoa päälle.
- Lämmitä uunissa.
- Siroittele päälle ranskanperuna maustetta.

HyVeää!!!

^ Vastaa Lainaa


Jasnajan Puukissa
5698 viestiä

#4 kirjoitettu 06.02.2008 23:36

Sombercoil kirjoitti:
"VitutTACO?"

- Ruskista sipulia(oman maun mukaan) ja jauhelihaa(500g).
- Sekoita niihin Santa Maria tex mex taco saucea(Mieto/Medium/Vahva...Oman maun mukaan. Itse käytän mediumia).
- Asettele uunivuokaan tacochipsejä tasaisesti.
- Levitä jauhelihasipulihässäkkää päälle.
- Viskaa sekaan aurajuustoa ja pilkottuja jalopenoja.
- Kuorruta koko komeus juustoraasteella.
- Viskaa uuniin ja aseta uuni 200 asteeseen. Kun uuni saavuttaa lämpätilan on annos valmis.

ps. Tuo uunihomma tietysti riippuu paljon uunista, mutta ideana on se että kun juustoraasteessa alkaa näkyä pienikin häivähdys ruskettumisesta on ruoka valmis.

"Lämpöset uunileivät ála Sombercoil"

- Ota neljä puolikasta ruispaloja.
- Levitä päälle tonnikalaa öljyssä säilykepurkin sisältö.
- Lisää aurajuustoa.
- Lisää ananas renkaat jokaiseen.
- Siivuta juustoa päälle.
- Lämmitä uunissa.
- Siroittele päälle ranskanperuna maustetta.

HyVeää!!!


Oletko aikonut kirjoittaa keittokirjan, tämä on hyvä alku, olen nälissäni kuin sus' siunakkoon sentään!

^ Vastaa Lainaa


Myotess
5276 viestiä

#5 kirjoitettu 07.02.2008 00:07

sv kirjoitti:
http://www.mikseri.net...

http://www.mikseri.net...


tuolt löytyy muutama aika hyvä


Ja minä kun olin etsivinäni tarpeeksi hyvin ettei tällaisia ketjuja olekaan :/

^ Vastaa Lainaa


Disintegr8
11309 viestiä

#6 kirjoitettu 07.02.2008 00:25

Artery Annihilator Ultra-Omelette à la Disintegr8 (Spaceninja Approved)

Tarvitset:
- kolme kananmunaa (voit käyttää enemmänkin jos haluat syödä hieman tukevammin)
- kuusi siivua metwurstia
- reilusti kermajuustoa raasteena, n. 100g riittänee
- 290g HK: n sinistä lenkkiä tai muuta siihen verrattavaa makkaraa
- puolikas punasipuli
- parisenkymmentä fetajuustokuutiota
- runsaasti voita tai muuta herkullista rasvavalmistetta

Pilko punasipuli ja fetajuusto sopivankokoisiksi palasiksi ja sekoita ne kermajuustoraasteeseen. Sekoita kananmunien sisältö tasaiseksi massaksi kulhossa. Pilko makkara kuutiomaisiksi palasiksi. Lämmitä pannu ja kaada/mätkäise siihen valitsemasi voi tai muu rasvavalmiste ja paista makkaranpalat siinä. Makkaroiden ruskistuttua kaada kananmunat tasaisesti pannulle. Anna munakkaan kiinteytyä hieman ennen kuin lisäät juustopunasipuliseoksen. Odota että juusto sulaa ja asettele tämän jälkeen metwurstinsiivut munakkaan päälle. Suunnilleen siinä vaiheessa kun metwurstinsiivut ovat herkullisen rapeita on munakas valmis. Mausta mieltymystesi mukaan, vaikkapa pippurilla ja suolalla tai ketsupilla ja majoneesilla. Munakas voidaan tarjoilla sinällään tai taitettuna esimerkiksi ranskalaisten perunoiden kera mutta ei missään nimessä kasvisten kanssa.

^ Vastaa Lainaa


Thimns
4927 viestiä

#7 kirjoitettu 07.02.2008 19:42

Timon Rajoja Koetteleva Keittiö presents: Pastaoksupyttypata, osa 1

Piti äsken nakata ihan vaan rakettispaketin ja jauhelihakastikkeen jämät paistinpannulle lämpiämään, muuta innostuin tunkemaan sekaan broilerpyöryköitä, purkillisen tomaattisörtseliä ja nuudeleista käyttämättä jääneen chilijauhon.

Nam.

^ Vastaa Lainaa


dbgirl
4818 viestiä

#8 kirjoitettu 07.02.2008 20:13

Myotess kirjoitti:
Tänne saa paukuttaa herkullisia ruokareseptejä muidenkin mikseriläisten iloksi/suruksi/kuolaamiseksi.


Ittekeksimiä vai suoraan keittokirjasta? Tietenkin että on itse sitä valmistanut ja tietää sen olevan hyvää. Nimittäin itse en keksi mitään...

^ Vastaa Lainaa


Pastori
Henkinen tuki
7422 viestiä
Luottokäyttäjä

#9 kirjoitettu 07.02.2008 22:01

Sombercoil kirjoitti:
"VitutTACO?"


Paljonks tosta tulee about? Vois duunata tuollaista huomenna ja tarjota parille kaverille. Tietysti tarkoituskaan ei ole vetää niin että napa naukuu, vaan vähän sellaista pientä purtavaa oluen kylkeen.

^ Vastaa Lainaa


hapou
21350 viestiä

#10 kirjoitettu 07.02.2008 22:05

mee lidliin ja osta El Tequito tuotteita ja herkuttele.

^ Vastaa Lainaa


Sombercoil
3371 viestiä

#11 kirjoitettu 07.02.2008 22:07

Pastori kirjoitti:
Sombercoil kirjoitti:
"VitutTACO?"


Paljonks tosta tulee about? Vois duunata tuollaista huomenna ja tarjota parille kaverille. Tietysti tarkoituskaan ei ole vetää niin että napa naukuu, vaan vähän sellaista pientä purtavaa oluen kylkeen.

Toihan riippuu aika paljon siitä, että minkä kokonen vuoka sul on. Mut kyllä me justiin tossa taannoin neljään pekkaan käytettiin tuota reseptiä juurikin tuohon napostelu tarkoitukseen ja hyvin toimi. Ongelmahan on se, ettei oikein kellään ole tarpeeksi isoa vuokaa tolle koko satsille, eli voi joutua tekemään muutaman kattauksen. Tosin eihän se toinen enää oikeastaan vaivaa vaadi, kun soosit on valmiina ynnä muuta.

Mut pirun hyvää toi on. Taas kerran joutuu sulle sanoo: "trust me".

^ Vastaa Lainaa


Jasnajan Puukissa
5698 viestiä

#12 kirjoitettu 07.02.2008 22:19

Joku voisi tulla duunamaaan noita herkkujaan mulle, onko ihan pakko kehua tässä nälkäiselle ja toistaitoiselle.



Jasnajan Puukissa poisti yhden ämmän...

^ Vastaa Lainaa


Thimns
4927 viestiä

#13 kirjoitettu 07.02.2008 22:20

Sombercoil kirjoitti:
Ongelmahan on se, ettei oikein kellään ole tarpeeksi isoa vuokaa tolle koko satsille, eli voi joutua tekemään muutaman kattauksen. Tosin eihän se toinen enää oikeastaan vaivaa vaadi, kun soosit on valmiina ynnä muuta.


Toi kuulostaa just sellaselta sapuskalta, että hyvin pesty uunipelti ois tilankäytön suhteen tehokkain ja muutenkin mainio ratkaisu vuokaongelmaan.

^ Vastaa Lainaa


Sombercoil
3371 viestiä

#14 kirjoitettu 07.02.2008 22:23

Thimns kirjoitti:
Sombercoil kirjoitti:
Ongelmahan on se, ettei oikein kellään ole tarpeeksi isoa vuokaa tolle koko satsille, eli voi joutua tekemään muutaman kattauksen. Tosin eihän se toinen enää oikeastaan vaivaa vaadi, kun soosit on valmiina ynnä muuta.


Toi kuulostaa just sellaselta sapuskalta, että hyvin pesty uunipelti ois tilankäytön suhteen tehokkain ja muutenkin mainio ratkaisu vuokaongelmaan.

No itseasiassa mä mietin taannoin ihan samaa. Ja voihan siinä olla se leivinpaperikin messissä, mut minkäs päälle asetat ton jossain olohuoneessa? Siis meinaan että pitäs olla sen pellin ja mahdollisen pöydän väliin jotain, ettei pöytä kärtsähä.

^ Vastaa Lainaa


Pastori
Henkinen tuki
7422 viestiä
Luottokäyttäjä

#15 kirjoitettu 07.02.2008 22:28

Mullon onneks yks melko iso vuoka, eli otanpa sen käyttöön.
Aijai. Olis jo huomenilta!

Pastori muokkasi viestiä 22:29 07.02.2008

Jypâ kirjoitti:
Patalappuja vaan pöyälle, raivaatte tilaa sille.


Mitä ne sellaset on?

^ Vastaa Lainaa


SaastanenHippi
4225 viestiä

#16 kirjoitettu 07.02.2008 22:29

pyttäri mässyihin

- HK -blöö
- Saarioisen tms. lihapullia
- keitettyjä perunoita (eiliset on parhaita)
- paprikajauhe
- suola
- pari kananmunaa
- sipuli

Eli siis, paistetaan pannulla normaaliin tapaan pyttäri, mutta lopuksi heitetään sekaan vielä parit kananmunat, jotka sitten sitovat koko roskan kasaan.



Hipin uunimakkara

- HK bö
- aurajuusto
- Tomaattipyre
- juustoraaste
- paprikajauhe
- jalapeenoviipaleita


Halkaistaan makkara pituussuunnassa kahtia. Molemmille puoliskoille voidellaan tomaattipyrettä, laitetaan päälle aurajuusto, jalapeeno sekä juusto ja sitten koko komeuden päälle ripotellaan paprikajauhetta. Uuniin vielä hetkeksi, että juusto sulaa ja makkara hieman paistuu.


Jälkimässyihin joku jugurtti

- Maustamatonta jogurttia
- Mansikkakeittoo, mustikkakeittoo tai ihan sama mitä marjasoppaa

Sekoitetaan suhteessa 50/50. Aika makeaa settiä, mutta hyvää on.

^ Vastaa Lainaa


Thimns
4927 viestiä

#17 kirjoitettu 07.02.2008 22:30

Sombercoil kirjoitti:
Thimns kirjoitti:
Sombercoil kirjoitti:
Ongelmahan on se, ettei oikein kellään ole tarpeeksi isoa vuokaa tolle koko satsille, eli voi joutua tekemään muutaman kattauksen. Tosin eihän se toinen enää oikeastaan vaivaa vaadi, kun soosit on valmiina ynnä muuta.


Toi kuulostaa just sellaselta sapuskalta, että hyvin pesty uunipelti ois tilankäytön suhteen tehokkain ja muutenkin mainio ratkaisu vuokaongelmaan.

No itseasiassa mä mietin taannoin ihan samaa. Ja voihan siinä olla se leivinpaperikin messissä, mut minkäs päälle asetat ton jossain olohuoneessa? Siis meinaan että pitäs olla sen pellin ja mahdollisen pöydän väliin jotain, ettei pöytä kärtsähä.


Antaa hetken jäähtyä (siis sen verran, ettei se oo enää punahehkunen, ei mitään puolta tuntia saatana) ja lykkää alle pari pannunalusta. Jos ei oo pannunalusia, voi käyttää vaikka vanhoja sanomalehtiä.

^ Vastaa Lainaa


Pastori
Henkinen tuki
7422 viestiä
Luottokäyttäjä

#18 kirjoitettu 07.02.2008 22:36

Jypâ kirjoitti:
Paskakattila

1. Pasko kattilaan.


Onko resepti henkilökohtaisesti testattu kelvolliseksi?

^ Vastaa Lainaa


Thimns
4927 viestiä

#19 kirjoitettu 07.02.2008 22:36

Jypâ kirjoitti:
Paskakattila

1. Pasko kattilaan.


Hauska ruoka

1. Tapa Jypâ

2. Syö popcornia ja naura kuollutta Jypââ

^ Vastaa Lainaa


pieslice
3287 viestiä

#20 kirjoitettu 07.02.2008 23:05

Thimns kirjoitti:
Hauska ruoka

1. Tapa Jypâ

2. Syö popcornia ja naura kuollutta Jypââ



Jos teet tuota, niin älä syö kaikkea itse.

^ Vastaa Lainaa


Sombercoil
3371 viestiä

#21 kirjoitettu 08.02.2008 12:10

NORTON kirjoitti:
Aika rasvasia ja tuhteja ruokia täällä. Ne ei maistu pidemmän päälle.

Njoo, mutta tämä olikin "herkkureseptejä" ketju. Eli itselläkään ei tullut mieleen laittaa mitään perus ruokareseptejä tähän.

^ Vastaa Lainaa


Sombercoil
3371 viestiä

#22 kirjoitettu 08.02.2008 13:15

NORTON kirjoitti:
Sombercoil kirjoitti:
NORTON kirjoitti:
Aika rasvasia ja tuhteja ruokia täällä. Ne ei maistu pidemmän päälle.

Njoo, mutta tämä olikin "herkkureseptejä" ketju. Eli itselläkään ei tullut mieleen laittaa mitään perus ruokareseptejä tähän.


No joo, mutta toi keitto on paremman makuista kuin nuo rasvaiset herkut.

Mutta, taitaa olla makuasia, joten en ala valittamaan.

Totta. Makuasioitahan nuo ovat, eikä se keitto varmasti mitään pahaa olekaan. Sain vaan sen kuvan aiemmasta postauksestasi, että peräänkuulutit ns. "arkiruokaa".

^ Vastaa Lainaa


Sombercoil
3371 viestiä

#23 kirjoitettu 08.02.2008 13:56

impronen kirjoitti:
Sombercoil kirjoitti:
"VitutTACO?"

- Ruskista sipulia(oman maun mukaan) ja jauhelihaa(500g).
- Sekoita niihin Santa Maria tex mex taco saucea(Mieto/Medium/Vahva...Oman maun mukaan. Itse käytän mediumia).
- Asettele uunivuokaan tacochipsejä tasaisesti.
- Levitä jauhelihasipulihässäkkää päälle.
- Viskaa sekaan aurajuustoa ja pilkottuja jalopenoja.
- Kuorruta koko komeus juustoraasteella.
- Viskaa uuniin ja aseta uuni 200 asteeseen. Kun uuni saavuttaa lämpätilan on annos valmis.

ps. Tuo uunihomma tietysti riippuu paljon uunista, mutta ideana on se että kun juustoraasteessa alkaa näkyä pienikin häivähdys ruskettumisesta on ruoka valmis.


Ai tää olikin jo. No mut tommoset on ihan homohyviä. Aurajuustoa en ole kokeillut. Suosittelen kyllä kokeilemaan sitä guacamolea, se tuo aika mukavan raikkaan säväyksen tuonne rasvan ja lihan sekaan.

Joo. Meinasin jo tossa kuitata, että ollan sitä käyty vakoilemassa mun ikkunan takana, mutta onhan tossa sun omassa erillaista matskua höysteenä. Mut ennen kaikkea, hyvä illanistujais snäcksi, kunha muistaa pitää talouspaperia käsillä...siis esillä....käsille.

^ Vastaa Lainaa


JaDubb
Tutkalla
1965 viestiä

#24 kirjoitettu 10.02.2008 16:12

Pasta alla Puttanesca ("Pasta in the way a whore would make it")

Ainekset:
- 1 kpl chilipalko
- 5 kpl valkosipulin kynsi
- 800 g kaltattuja tomaatteja
- Oliiviöljyä
- 1 prk kapriksia
- 1 prk oliiveja
- Oreganoa
- Suolaa
- Kuivapastaa

Laita pannu lämpenemään miedolle lämmölle (kuusiportaisessa hellassa kolmonen riittänee). Laita pannulle 2/3 dl oliiviöljyä, mielellään extra neitsyttä sellaista. Pilko valkosipulin kynnet ja chilipalko mahdollisimman hienoksi. Laita pannulle ruskistumaan. Tässä kohtaa soosiin voi heittää myös traditionaalisen puttanesca-ohjeen mukaan anjovikset (itse en tykkää). Pilko kaltatut tomaatit ja valuta ylimääräinen neste niistä pois. Kun valkosipuli on pannulla kullankeltaista, laita joukkoon tomaatit ja pistä enemmän hönkää liedelle (kuusiportaisessa 5 tai 6). Ripottele päälle hyppysellinen suolaa (don't overdo it; kaprikset tuovat oman suolaisuutensa soppaan) sekä oreganoa. Anna sopan saostua n. 15-20 minuuttia. Laita kuivapasta keittymään. Keitä siten, että pastaan jää hieman puruvastusta (al dente, kuten sanotaan). Kun tomaattisoosi on saostunut kelvosti, lisää joukkoon kaprikset ja oliivit oman maun mukaan. Loppuripaukseksi mukaan voi heittää myös hienonnettua persiljaa sekä tuoretta basilikaa. Kun pasta on al dente, heitä soosi joukkoon ja sekoita. Kauho lautaselle ja höystä parmesanilla. NAM!

JaDubb muokkasi viestiä 16:12 10.02.2008

^ Vastaa Lainaa


Coivisto
8780 viestiä

#25 kirjoitettu 22.02.2008 17:51

Vetäsin hatusta aika ässä reseptin.

Ei ollut mitään kunnon lihaa niin päätin käyttää leikemakkaraa tähän reseptiin.
Otetaan Rainbown valmis peruna sipuli-sekoitus paistellaan vähän aikaa pannulla täydellä teholla että ruskistuu. Siinä samalla valmiiksi pieniksi pilkotut laikemakkaran palaset sekoitetaan Forssan kaalikurpitsasalaatin kanssa ja sekaan laitetaan oman maun mukaan sinaappia. Ei hirveän paljoa kumminkaan tarvi olla. Kaada koko komeus perunoitten sekaan ja sekoita. Annat olla ja hautua jokusen aikaa heität sipulijauhetta sekaan, ja hieman suolaa. Sekoita. Lautaselle ja syö.

Ei sydänystävällisin annos jonka voi kokata mutta nälkä lähti. Salaattiakin seassa hei.

^ Vastaa Lainaa


Goatsemencommando
18200 viestiä

#26 kirjoitettu 22.02.2008 18:08

-iiru- kirjoitti:
Mene Kebabbilaan ja tilaa iso Iskender riisillä. Ronki kebabin välistä lihat roskiin ja nauti light-colan kera.


Sinä et kyllä tiedä hyvästä ruoasta yhtään mitään.

^ Vastaa Lainaa


Disintegr8
11309 viestiä

#27 kirjoitettu 22.02.2008 18:10

-iiru- kirjoitti:
Mene Kebabbilaan ja tilaa iso Iskender riisillä. Ronki kebabin välistä lihat roskiin ja nauti light-colan kera.


Iskender riisillä? Minen tajuu.

^ Vastaa Lainaa


Goatsemencommando
18200 viestiä

#28 kirjoitettu 22.02.2008 18:13

-iiru- kirjoitti:
Olokees pojat hiljaa. Tiesittekö että kebab-lihaan on sullottu kaikki paikkakuntien pulut, rotat, näädät, eläinlääkärillä lopetetut lemmikkieläimet jne.. niih!


Todista!

Ja nyt vasta mäkin aloin ihmettelemään: Iskender riisillä?!?!?! Mistä sellasen saa?

^ Vastaa Lainaa


Goatsemencommando
18200 viestiä

#29 kirjoitettu 22.02.2008 18:15

Sombercoil kirjoitti:
"VitutTACO?"

- Ruskista sipulia(oman maun mukaan) ja jauhelihaa(500g).
- Sekoita niihin Santa Maria tex mex taco saucea(Mieto/Medium/Vahva...Oman maun mukaan. Itse käytän mediumia).
- Asettele uunivuokaan tacochipsejä tasaisesti.
- Levitä jauhelihasipulihässäkkää päälle.
- Viskaa sekaan aurajuustoa ja pilkottuja jalopenoja.
- Kuorruta koko komeus juustoraasteella.
- Viskaa uuniin ja aseta uuni 200 asteeseen. Kun uuni saavuttaa lämpätilan on annos valmis.


Meinasin testata tätä tänään, pienillä variaatioilla höystettynä tosin. Aurajuusto kokonaan pois ja vitusti vaan tavallista juustoa.

^ Vastaa Lainaa


Disintegr8
11309 viestiä

#30 kirjoitettu 22.02.2008 18:15

-iiru- kirjoitti:
Olokees pojat hiljaa. Tiesittekö että kebab-lihaan on sullottu kaikki paikkakuntien pulut, rotat, näädät, eläinlääkärillä lopetetut lemmikkieläimet jne.. niih!


Olkoon tehty vaikka sairaalaroskiksesta tongituista esinahoista ja umpilisäkkeistä, hyvältä se silti maistuu.

^ Vastaa Lainaa


Goatsemencommando
18200 viestiä

#31 kirjoitettu 22.02.2008 18:23

Väritön Persoona kirjoitti:
Eikös Saksassa tehdä broilerista tuo kebabliha.


Suomessakin saa joistain paikoista kanakebabin, mutta en sitten tiedä että onko siinä vaan kebabin tilalla kananpaloja, vai oikein kanasta tehtyä kebabbia, kun en ole koskaan tuota tilannut.

^ Vastaa Lainaa


HW
ärsyttävä
7252 viestiä
Luottokäyttäjä

#32 kirjoitettu 22.02.2008 18:24

-iiru- kirjoitti:
Mene Kebabbilaan ja tilaa iso Iskender riisillä. Ronki kebabin välistä lihat roskiin ja nauti light-colan kera.
Kauheata tuhlausta. Miksei sille kebabkaupan karvaiselle sedälle voi sanoa että jättää lihat annoksesta pois?

^ Vastaa Lainaa


Coivisto
8780 viestiä

#33 kirjoitettu 22.02.2008 18:26

-iiru- kirjoitti:
Mene Kebabbilaan ja tilaa iso Iskender riisillä.




Mitä ihmettä riisi tossa annoksessa tekee?

^ Vastaa Lainaa


Disintegr8
11309 viestiä

#34 kirjoitettu 22.02.2008 18:29

-iiru- kirjoitti:

No sitä, että siihen jää jotain syötävää kun on kipannut lihat roskiin toope


Niin mutta onko jossain muka oikeasti listalla tuollainen riisi-iskender? Kuulostaa aika hassulta, en ole tuollaiseen missään törmännyt. Tietysti erikseen jos pyytää niin saattaa saada mutta on se silti aika peeloa. Iskender on iskender, ei sinne mitään riisiä mennä sotkemaan.

^ Vastaa Lainaa


Goatsemencommando
18200 viestiä

#35 kirjoitettu 22.02.2008 18:31

-iiru- kirjoitti:
No sitä, että siihen jää jotain syötävää kun on kipannut lihat roskiin toope


Iskenderissä on leipäkuutioita, jogurttia, kastiketta ja lihaa. Ei riisiä ollenkaan.

^ Vastaa Lainaa


HW
ärsyttävä
7252 viestiä
Luottokäyttäjä

#36 kirjoitettu 22.02.2008 18:47

-iiru- kirjoitti:
Miksi ihmeessä? Maksat sinä kuitenkin kebabista täyden hinna, laitto ne lihaa tahi ei, niih
Katsos kun sen lihan tuottamiseen menee aika paljon luonnonvaroja ja jos sinä heität sen lihan roskiin, on luonnonvaroja tuhlattu ihan suotta. Jos käsket myyjää jättämään lihan pois annoksesta, voi sen joku toinen syödä. Eri asia toki on jos laitat lihan jonkun toisen lautaselle ja joku toinen syö sen. Kaikessa ei ole kyse rahasta, näetkös. On muitakin arvoja kuin materialistisuus. Muistetaan ne Afrikan nälkäänäkevät lapset ja sademetsät joita hakataan jotta rikkaat saisivat geenimuunneltua lihaa.

^ Vastaa Lainaa


Jules Varjola
2537 viestiä

#37 kirjoitettu 22.02.2008 19:05

-iiru- kirjoitti:
Olet niiiiiiiiin oikeassa! Pistän lihat aviomiehen lautaselle ja jälleen pelastimme monta pientä afrikan lasta!!!


Öhhöhöh... If meat's bad for you, then how come it's food?

^ Vastaa Lainaa


Jasnajan Puukissa
5698 viestiä

#38 kirjoitettu 22.02.2008 19:06

HW kirjoitti:
-iiru- kirjoitti:
Miksi ihmeessä? Maksat sinä kuitenkin kebabista täyden hinna, laitto ne lihaa tahi ei, niih
Katsos kun sen lihan tuottamiseen menee aika paljon luonnonvaroja ja jos sinä heität sen lihan roskiin, on luonnonvaroja tuhlattu ihan suotta. Jos käsket myyjää jättämään lihan pois annoksesta, voi sen joku toinen syödä. Eri asia toki on jos laitat lihan jonkun toisen lautaselle ja joku toinen syö sen. Kaikessa ei ole kyse rahasta, näetkös. On muitakin arvoja kuin materialistisuus. Muistetaan ne Afrikan nälkäänäkevät lapset ja sademetsät joita hakataan U]jotta rikkaat saisivat geenimuunneltua lihaa.



Millä tavoin toisen syömä liha pelastaa nälkäänäkeviä Afrikassa sen kummmosemmin, vaikka nakkaisi sen lihaköntin roskiin?

Milloin Suomen lainsäädäntö on muuttunut, jotta saa tuottaa sekä jälleenmyydä geenimuunneltua lihaa rikkaille saati köyhille?

^ Vastaa Lainaa


Night Child
1796 viestiä

#39 kirjoitettu 22.02.2008 19:10

Kaikki hukkaan heitetty ruoka on tuhlausta. Sekä luonnonvarojen, että rahan. Niin se vain on.

^ Vastaa Lainaa


Jasnajan Puukissa
5698 viestiä

#40 kirjoitettu 22.02.2008 19:12

Night Child kirjoitti:
Kaikki hukkaan heitetty ruoka on tuhlausta. Sekä luonnonvarojen, että rahan. Niin se vain on.


Onon, toki on, mutta ei kaikki voi kaikkea tehdä.

Minulla on puut halattavana tämän telluksen pelastusoperaatiossa, joten joskus menee lihapulla vahingossa roskiin, mutta erottelen sen kompostoitaviin jätteisiin eli vien taloushanska kädessä sen roskikseen.

*Niiaa ja kiittää aplodeista*

^ Vastaa Lainaa

1 2 3 Seuraava >

Vastaa Aloita uusi keskustelu