Kirjoittaja
|
Raaka, medium vai kypsä (sisäfileen kypsyysaste)
|
bioluminance
916 viestiä
|
#1 kirjoitettu
23.08.2005 18:46
Eli kuinka nautitte pihvinne?
Mielestäni pihvi on parhaimmillaan, kun sille on hiukan vilautettu aurinkoa, elikkäs raakana, hiukka väriä pinnassa.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
|
hapou
21350 viestiä
|
#2 kirjoitettu
23.08.2005 19:05
Mediumia tulee tilattua. Medium.
pihvinä kannattaa maistaa joskus peuraa ja punaviinikastiketta.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Tusina Immonen
10508 viestiä
|
#3 kirjoitettu
23.08.2005 19:06
bioluminance kirjoitti:
Eli kuinka nautitte pihvinne?
Tylsä medium. Pitää sen olla kypsä, muttei ihan sydämeen asti.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Twight
3600 viestiä
|
#4 kirjoitettu
23.08.2005 19:11
Aina kypsä. Kerran tein virheen ja otin mediumin. Ei kiitos.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Flava
|
#5 kirjoitettu
23.08.2005 20:16
semmonen lievästi tirskuvan medium.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
akhi
|
#6 kirjoitettu
23.08.2005 21:59
Mediumina meediumina...
[avautumista]
Ja menkää sitten jo valmiiksi vittuun kaikki vitun meedium miinus ja kypsä plus plus heebot... Vittu niillä miinuksilla ja plussila ole mitään väklä... kunhan vaan koetatte olla nokkelia ravintelissa... ja teete meidät henkilö kunnan hulluksi... vittu me nauretaan teitä taka huoneessa...
[avautumista/]
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Siddhartha
883 viestiä
|
#7 kirjoitettu
23.08.2005 22:12
tiskistä kun oon sen läskin ostanu, niin laitan sen perseeni alle murenemaan, kun fillarilla liiraan himaan. se on ihan riittävän rouhee sen jälkeen. moderni tartar
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
sadomatti
1891 viestiä
|
#8 kirjoitettu
23.08.2005 22:17
Raa'an puoleinen medium on paras kypsyys. Vituttaa aina jos kokki on pilannut hyvän pihvin paistamalle sen melkein kypsäksi, niin että pink (joka ei ole perfect) vilahtaa, mutta kunnon punotus jätettiin pannuun. Raflassa ei kuitenkaan viitsi tilata ikinä raaemman puoleista mediumia, sillä yleensä on lähdettävä siitä liikkeelle että kokki todellakin osaa hommansa.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
|
Raphis
955 viestiä
|
#9 kirjoitettu
23.08.2005 22:42
kypsä
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
jrnn
527 viestiä
|
#10 kirjoitettu
23.08.2005 22:56
Varsinkin naudan sisäfileestä häviää maku kypsänä, ja se sitkistyy kengänpohjaksi. Jokainen itseään kunnioittava kokki tulisi fileointiveitsineen häätämään asiakkaan, joka tilaa chateaubriand'nsa kypsänä. Miksi pilata pihvi?
Minulle mediumina... Raaka jää keskeltä niin punaiseksi, että ei kantti kestä. Mutta se mediuminrosee sulaa suuhun ja on niin diabolisen hyvää, että en itkisi nanosekuntiakaan niitä yhtätoista viljakiloa, jotka lautasella nököttävään lihakimpaleeseen paloi.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
odkid
3343 viestiä
|
#11 kirjoitettu
23.08.2005 23:03
Tykkään metsästää lihani käsin, sen jälkeen on kiva ottaa vielä tuoreesta eläimestä tuore pihvislice ja vetää se raakana samantien paikan päällä.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Sandman
2360 viestiä
|
#12 kirjoitettu
24.08.2005 09:05
Medium of course.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Bluefever
540 viestiä
|
#13 kirjoitettu
24.08.2005 09:41
Medium ehdottomasti!
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Haava
Jumalan nyrkki 43152 viestiä Ylläpitäjä
|
#14 kirjoitettu
24.08.2005 10:03
bioluminance kirjoitti:
Eli kuinka nautitte pihvinne?
Raaka, medium vai kypsä (sisäfileen kypsyysaste)
Hieman raa'aksi jäänyt, medium tai ylikypsä ovat kaikkia hyviä. Erilailla hyviä. Raahasta en välitä.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Pastori
Henkinen tuki 7422 viestiä Luottokäyttäjä
|
#15 kirjoitettu
24.08.2005 11:14
Nautin pihvini kypsinä. Kuten naisetkin.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
|
Sombercoil
3371 viestiä
|
#16 kirjoitettu
24.08.2005 12:13
Kypsä tai medium.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Hombre Muerto
3489 viestiä
|
#17 kirjoitettu
24.08.2005 13:17
jrnn kirjoitti:
Varsinkin naudan sisäfileestä häviää maku kypsänä, ja se sitkistyy kengänpohjaksi. Jokainen itseään kunnioittava kokki tulisi fileointiveitsineen häätämään asiakkaan, joka tilaa chateaubriand'nsa kypsänä. Miksi pilata pihvi?
Minulle mediumina... Raaka jää keskeltä niin punaiseksi, että ei kantti kestä. Mutta se mediuminrosee sulaa suuhun ja on niin diabolisen hyvää, että en itkisi nanosekuntiakaan niitä yhtätoista viljakiloa, jotka lautasella nököttävään lihakimpaleeseen paloi.
Juuri ja nimenomaan näin!
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Pastori
Henkinen tuki 7422 viestiä Luottokäyttäjä
|
#18 kirjoitettu
24.08.2005 13:24
jrnn kirjoitti:
Varsinkin naudan sisäfileestä häviää maku kypsänä, ja se sitkistyy kengänpohjaksi. Jokainen itseään kunnioittava kokki tulisi fileointiveitsineen häätämään asiakkaan, joka tilaa chateaubriand'nsa kypsänä. Miksi pilata pihvi?
Niin no, mikään kokki ei ole oikea ihminen sanomaan mikä on MINUN mielestäni hyvää, että jos tykkään moisesta kengänpohjasta, niin itseään kunnioittava kokki voi lykätä sen veitsen perseeseensä. Että kokit voi pitää turpansa kiinni ja tehdä minulle, maksavalle asiakkaalle, ruokani niin kuin minä haluan.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
tinu
2833 viestiä
|
#19 kirjoitettu
24.08.2005 20:42
Ohuet pihvit mielellään kypsänä (possu ain kypsänä.)
Paksummissa saatan suvaita mediumin.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Hoax
|
#20 kirjoitettu
24.08.2005 21:46
Medium tai kypsä. Molemmat menee
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Stocco
13143 viestiä
|
#21 kirjoitettu
24.08.2005 21:53
Pastori kirjoitti:
Niin no, mikään kokki ei ole oikea ihminen sanomaan mikä on MINUN mielestäni hyvää, että jos tykkään moisesta kengänpohjasta, niin itseään kunnioittava kokki voi lykätä sen veitsen perseeseensä. Että kokit voi pitää turpansa kiinni ja tehdä minulle, maksavalle asiakkaalle, ruokani niin kuin minä haluan.
Sähän hoidat mun osuuden hyvin. Eihän mun kohta tarvii ku allekirjoitella sun postauksia. Jää aikaa syömiseen.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Pastori
Henkinen tuki 7422 viestiä Luottokäyttäjä
|
#22 kirjoitettu
24.08.2005 21:54
Stocco kirjoitti:
Sähän hoidat mun osuuden hyvin. Eihän mun kohta tarvii ku allekirjoitella sun postauksia. Jää aikaa syömiseen.
Jeh.
Pikkuhiljaa alan oppia.
Seura tekee kaltaisekseen, vai miten se meni...
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
|
Stocco
13143 viestiä
|
#23 kirjoitettu
24.08.2005 22:15
Pastori kirjoitti:
Seura tekee kaltaisekseen, vai miten se meni...
Joukossa tyhmyys... Kenessä!?
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
TotalNegative
|
#24 kirjoitettu
25.08.2005 09:21
Kypsä. Raaka liha on nussimista varten.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
jrnn
527 viestiä
|
#25 kirjoitettu
26.08.2005 10:55
Pastori kirjoitti:
Niin no, mikään kokki ei ole oikea ihminen sanomaan mikä on MINUN mielestäni hyvää, että jos tykkään moisesta kengänpohjasta, niin itseään kunnioittava kokki voi lykätä sen veitsen perseeseensä. Että kokit voi pitää turpansa kiinni ja tehdä minulle, maksavalle asiakkaalle, ruokani niin kuin minä haluan.
Huh! Onneksi en ole kokki, vaan taksikuski; jolla on työhönsä kaikki edellytykset
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Henrik Olofsson
2003 viestiä
|
#26 kirjoitettu
26.08.2005 11:45
TotalNegative kirjoitti:
Raaka liha on nussimista varten.
Mut on se sentään lämmintä.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
techrono
|
#27 kirjoitettu
26.08.2005 11:47
Minun sisäinen kypsyysasteeni lienee "Medium". Odotan kypsyväni vielä iän myötä vähäsen.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
jakeriver
1572 viestiä
|
#28 kirjoitettu
27.08.2005 07:10
Kyllä ihan täysin kypsä. Well done, plz.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
iskujuuri
4869 viestiä
|
#29 kirjoitettu
27.08.2005 14:31
Mediumi o paras.
Jos o raaka, ni o hieman "liian mehukas", enkä oikeen muutenkaan diggaile kokemattomasta lihasta. Jos taasen olet nössö, joka tilaa piffinsä lypsänä, tässä neuvo sinulle: ota jauhelihapihvi, tulee halvemmaksi ja maistuu tasan tarkkaan ihan samalta.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
|
Siddhartha
883 viestiä
|
#30 kirjoitettu
26.09.2005 10:30
Pastori kirjoitti:
jrnn kirjoitti:
Varsinkin naudan sisäfileestä häviää maku kypsänä, ja se sitkistyy kengänpohjaksi. Jokainen itseään kunnioittava kokki tulisi fileointiveitsineen häätämään asiakkaan, joka tilaa chateaubriand'nsa kypsänä. Miksi pilata pihvi?
Niin no, mikään kokki ei ole oikea ihminen sanomaan mikä on MINUN mielestäni hyvää, että jos tykkään moisesta kengänpohjasta, niin itseään kunnioittava kokki voi lykätä sen veitsen perseeseensä. Että kokit voi pitää turpansa kiinni ja tehdä minulle, maksavalle asiakkaalle, ruokani niin kuin minä haluan.
itseään kunnioittava ja ammattitaitoinen kokki tekeekin sen pihvin sulle just niinkun sä sen haluat, ilman minkäänlaista narinaa.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Stocco
13143 viestiä
|
#31 kirjoitettu
26.09.2005 10:49
Unlimitor kirjoitti:
Jos taasen olet nössö, joka tilaa piffinsä lypsänä, tässä neuvo sinulle: ota jauhelihapihvi, tulee halvemmaksi ja maistuu tasan tarkkaan ihan samalta.
Tuo on nyt ehkä vähän tyhmä paikka sanoa ihmistä nössöksi. Ite oot nössö ku luulet et toi olis muka nössöä. Tosimies syö mitä eteensä saa pe*kele eikä tarkistele neitimäisesti ruokaansa! J*malauta teiän kanssa.
Nössö syö ravintolassa ylipäätään...
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Tusina Immonen
10508 viestiä
|
#32 kirjoitettu
26.09.2005 10:58
Stocco kirjoitti:
Unlimitor kirjoitti:
Jos taasen olet nössö, joka tilaa piffinsä lypsänä, tässä neuvo sinulle: ota jauhelihapihvi, tulee halvemmaksi ja maistuu tasan tarkkaan ihan samalta.
Tuo on nyt ehkä vähän tyhmä paikka sanoa ihmistä nössöksi. Ite oot nössö ku luulet et toi olis muka nössöä. Tosimies syö mitä eteensä saa pe*kele eikä tarkistele neitimäisesti ruokaansa! J*malauta teiän kanssa.
Nössö syö ravintolassa ylipäätään...
Niin no.. Tosimies syö mitä eteensä saa, joka johtaa väistämättä siihen että hän myös juo mitä eteensä saa, jonka seurauksena tosimiehen voikin löytää useammin nakkikiskan jonosta räyhäämästä kännissä, kuin ravintolasta härän sisäfileen kypsyysastetta tuumailemasta.
Siinä sulle lause, jäsentele itte paremmin, senkin Abhgrab Mhambak
Zitru joutui sittenkin lis'äämään pilikkuva 11:05 26.09.2005
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
JM
18460 viestiä
|
#33 kirjoitettu
26.09.2005 11:01
Kypsä tai medium ihan satunnaisen fiiliksen mukaan.
Aika raakaakin olen joskus syönyt, raakakin oli tietyllä tavalla hyvää, mutta sitä ei saattanut "nälkäänsä" syödä eli enemmissä meerin raa'asta tuli hieman paha olo. Eli jos ihan pikkupalasesta puhutaan, niin sittne vois ottaa raakaakin.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
passe
919 viestiä
|
#34 kirjoitettu
26.09.2005 11:04
sisäfilee kypsänä, pihvit joissa on jotakin purtavaa mediumina.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|