Kirjoittaja
|
Maailman paras voileipä
|
TheVille
383 viestiä
|
#1 kirjoitettu
23.10.2004 19:17
Miten tehdään sinun mielestäsi maailman paras voileipä? Kysyn tätä siksi että ajelehdin edelleen n. 4 minuuttia sitten syömäni voileivän euforisissa jälkimainingeissa. Päädyin lopputulokseen että seuraavanlainen koostumus saa leivän maistumaan käsittämättömän hyvältä:
1.Juustosämpylä (siis sellainen jonka valmistukseen on käytetty juustoa)
2.Voimariinia kohtuu reilusti
3.Creme Bonjour -valkosipulituorejuustoa kunnon kerros
4.HK:n herkkukinkkua
5.monta viipaletta edam- tai kermajuustoa
huh.. pakko tehdä toinen. ja kolmas. ja.. ja...
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
|
Putte
6692 viestiä
|
#2 kirjoitettu
23.10.2004 19:25
-fazerin puolenkilon vehnäleipäviipale / vaasan ruispala
-ruukkusalaattia
-edam juustoa
-lauantaimakkaraa
-kurkkuviipaleita
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
JaDubb
Tutkalla 1965 viestiä
|
#3 kirjoitettu
23.10.2004 19:48
- Tuore ruisreikäleipä
- Reilu kerros voimariinia tai kevyt-leviä
- Vielä reilumpi kerros kurkkusinappisalaattia
- HK:n sinistä sentin siivuina
- Ja bon appetit!
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
-Chrustal-
393 viestiä
|
#4 kirjoitettu
23.10.2004 19:54
Ruisleipää (esim. Vasan ruispalat tai reissumies)
floraa sopivasti
Edamia paaaaljon
Valkosipuli meetvurstia
lehtisalaattia
ohuita kurkun viipaleita
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
palma-
|
#5 kirjoitettu
23.10.2004 20:14
Hitsi kun en muista sämpylöiden merkkiä, mutta tuoreena niitä valmiiksi puoliks halkaistuja sämpylöitä ja voimariinia. Ehkä kevytmeetwurstia tai oltermannia. Ah.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
pro[D]user
|
#6 kirjoitettu
23.10.2004 20:17
1. luomu jälkiuunileipä
2. ei voita tai muuta rasvaa
3. metukkaa
4. edamjuustoo
5. suolakurkkuu
6. kananmunaa
7. tomaattii
8. tavallist kurkkuu
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
DjLime
2918 viestiä
|
#7 kirjoitettu
23.10.2004 20:56
Parastahan on aina täysin tuore leipä, sellainen joka vielä savuaa. Siihin ei tarvitse mitään pilaamaan sitä loistavaa pehmeyttä ja makua. Jos kuitenkin täysin tuoretta ei ole saatavilla, niin unelmieni leipään kuuluu nämä lisukkeet:
1. jotain voita
2. paljon keittokinkkua
3. juustoa
4. kurkkua
5. kanamuna (suolattu)
6. tomaattia
7. aavistuksen verran majoneesia
8. jonkin sortin leipä jolle latoa nuo
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Electron
1229 viestiä
|
#8 kirjoitettu
23.10.2004 21:48
DjLime kirjoitti:
Parastahan on aina täysin tuore leipä, sellainen joka vielä savuaa.
Savuaa.. heh.
1. Ruisleipä + maksamakkaraa + salaattia + edam juustoa + meetvurstia/hk sinistä
2. Vehnäpatonki + margariinia + salaattia + edam juustoa + meetvurstia
3. Ranskanleipä + samat mausteet kuin patongin kanssa.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
|
Kukkonen
1735 viestiä
|
#9 kirjoitettu
23.10.2004 22:39
Tulipa nyt perjantaina maistettua juhlimisen lomassa ruisleipää, johon oli laitettu ensin margariinia ja sen jälkeen sinihomejuustoo päälle. Maistu yllättävän hyvälle, vaikka ottaa huomioon, että olin pienessä laitamyötäisessä.
Toinen on sitten ruisleipää, margariinit/voit, hyvä meetwursti ja juusto. Tämän kanssa pitääkin jo juoda sitten teetä.
Raikkaampi asetelma vois olla kanssa teen kanssa: paksu siivu ranskanleipää, margariinit/voit, kurkkua, kinkkua, juusto ja ehkä tomaatti. Nami.
Tai paras: just leivottuja, pehmeitä ja lämpimiä vehnäsämpylöitä päälle marg/voi ja juusto. Tosin ton arvo nousee vasta arvoon mittaamattomaan vasta jos toisessa kädessä on jotain mustikkakiisseliä... ai ai...
Tässä tulee muuten nälkä ja rupee vaan vituttaa, kun täytyy todeta, ettei jääkaapin sisältö suo mahdollisuutta tehä noita herkkuja.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Fox_FastFeet
|
#10 kirjoitettu
23.10.2004 23:24
Mun mutsi tekee maailman parhaat leivät:
-Reilu Paahtoleipää
-Pari slicee juustoo
-Voileipämakkaraa
-Pari viipaletta suolakurkkua
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
NapalmHead
1132 viestiä
|
#11 kirjoitettu
24.10.2004 02:41
1. Suomalainen rieska
2. Suomalaista margariinia
3. Suomalaista juustoa pirusti
4. Suomalaista salamimakkaraa tai kinkkua
Ja näin makuhermoni saavat orgasmin.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
SaastanenHippi
4225 viestiä
|
#12 kirjoitettu
24.10.2004 03:10
maailman paras voileipä.. riippuu täysin olotilasta.
Joskus paahtamaton paahtoleipä pelkällä voilla maistuu aivan taivaalliselta
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
myrskyluodon maija
|
#13 kirjoitettu
24.10.2004 11:25
Eräs frendini usien käyttämä voileipäresepti joka on aivan taivaallinen:
ruiskeipää, mieluiten ruispalaa tai puikulaa, kaksi viipaletta. Mun versiossani niihin levitetään paljon jotain voita, tai siis levitettä, niin että kun leipä lämpiää niin se tirsuu silleen iiihanasti... Sen jälkeen laitetaan juustot ja sitten kipataan paaaksu kerros tonnikalaa. Ja mausteita. Musta- ja sitruunapippuria, paprikamaustetta, pitsamaustetta... kaikkia mahdollisimman paljon ja epätasaisesti. Ja sitten leivät vastakkain, mikroon siihen asti kunnes leipien välistä pilkottava juusto kuplii, ja sitten nautitaan.
Ahh. Kunnon mättöruokaa. Täydellistä yöllä laskuhumalassa. Vatsakin täyttyy tehokkaasti.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
tappajatomaatti
|
#14 kirjoitettu
24.10.2004 15:37
jotain tuoretta hyvää leipää, esim rieskaa tai juustosämpylä. siihen päälle vähäsen valkosipuli levitettä, edamia, kurkkua ja paprikaa.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Chemical Kim
1675 viestiä
|
#15 kirjoitettu
24.10.2004 17:54
des kirjoitti:
Tätä parempaa ei ookkaaa.. :
-Ruisleipää
-Voimarinia päälle
-Tonnikalaa reilusti
-Amupalajuustoa
-->mikroon hetkeksi
-Pääle pizzamaustetta.. toi on jotain niin käsittämättömän hyvää
Spontaani! huomasi et onkin kirjautuneena velipojan nimellä... ää logataan ulos ny
Vai on täälläkin hakkereita. Siksi Haavan kirjoitukset ovat käsittämättömiä välillä. Joku eestiläinen on varmaan hakkeroinut silloin.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
|
Dubbha
|
#16 kirjoitettu
24.10.2004 19:04
Mikä tahansa leipäcombo muuttuu herkulliseksi kun voin sijasta käyttää majoneesia! Tai sinappia jos kusisella päällä sattuu olemaan
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Tusina Immonen
10508 viestiä
|
#17 kirjoitettu
24.10.2004 20:01
Rainbown yrttivoipatonki. That's all one needs.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
leijonanmieli
|
#18 kirjoitettu
24.10.2004 20:23
Reilu sämpylä honka väliin keijua(suht hyvin) ja molempiin kansiin. sitten pistetään edam juustoa (vaihtoehtosesti emmentaalia) ja sitten onkin jo kinkun vuoro (suosittelen keittokinkkua) ja metukkaa kruunaamaan tuotos. (voit pistää myös esin. grillausmaustetta tai valkosipulimaustetta sekaan)
Kun olet tähänasti päässyt laita leipäsi hetkeksi (n.20sek) mikroon ja nauti sopivasti lämpimänä.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
dip flirt
1608 viestiä
|
#19 kirjoitettu
24.10.2004 22:37
-Palanen patonkia
-Sivellään se oliiviöljyllä ja/tai pestolla
-Jäävuorisalaattia
-Tuoretta basilikaa
-Tuoretta mozzarellajuustoa
-Vähän mustapippuria
Syö!
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
tinu
2833 viestiä
|
#20 kirjoitettu
25.10.2004 00:27
Paahtoleivän palainen
Voita
Kinkkua
Aamupala juustoa
Maustekurkkua/kurkkua/tomaattia/paprikaa (riippuen mitä kaapista löytyy..)
Tuo on aika bueno yhdistelmä..
Sitten tietenkin,jos saa mainita niin myös suuri herkku on:
Paahtoleivän palainen
Tonnikala
Oregano
Emmental juusto
(Vaatii lämmityksen,jotta juusto sulaisi ja tonnikala lämpenisi..)
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Skunkki
|
#21 kirjoitettu
25.10.2004 10:17
-Jotain patonkia
-Pirkka, jotain, pikkelssiä
-Aamupala juustoa
-tomaattia
Helppoa ja yksinkertaista tai sitten
-Ranskanleipävehnäpullaa
-Emmental- juustoa
-Lauantai makkaraa tai HK:n blöötä
-Ketsuppia
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
funkadelic
|
#22 kirjoitettu
25.10.2004 12:49
vaasan ruispalat..
oikeestaan paahtoleipä ja creme bonjour
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
|
[ sam ]
|
#23 kirjoitettu
25.10.2004 15:01
Mark T. Bird kirjoitti:
Odotan jo suurella innolla, että mitä Random Sam tähän vastaa.
Äläs nyt, johan tässä tulee suorituspaineita...
Noh, otetaan ensin kaksi normaalia opiskelijapoikaa. Näihin ängetään eurokossu mieheen ja laitetaan ne perjantai-iltana Vantaa-hotellille joraamaan ja pokaamaan. Odotellaan pikkutunneille ja valomerkille, jolloin mukaan on tarttunut 45-vuotias YH-kurppa polttariporukasta. Tilataan takso jatkoille, jossa kurppa 15 viina-annoksen kumarassa alkaa repiä poikia puntista ja avaamaan hiusnutturaa. Pienen painin jälkeen ollaankin jo dippaamassa makuukammarin puolella ja kun toinen pojista saa vihdoin oksentelultaan ja manaukseltaan kikkelin pystyyn, hän survaisee sen toisen pojan päällä möyrivän daamin paksiin ja voileipä on valmis. Avot!
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Sepi--
|
#24 kirjoitettu
25.10.2004 15:51
Ruispalan tuore alapuoli jossa on päällä kaksi viipaletta Olterman juustoa ja kaksi tai yksi viipaletta metwurstia
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|