Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja
Jos oikein kunnolla ryyppää niin se on yleensä niin, että tavallinen kirkas viina ja tavallinen olut muodostaa ihan kivan parin. Mutta mitäs muita voi yhdistellä? Tuohon viina-kalja juopotteluun ei saa missään nimessä sekoittaa ainakaan viinejä. Myöskin imelät juomat on vähän siinä ja siinä. Valkovenäläinen tai pari toimii ihan kivana illan avaajana, siis ennen siirtymistä viinapaukkuihin ja olueen.
Erikoisoluet, varsinkin maultaan vahvat ja haastavat ovat hieman ongelmallisia persekännäämisen kanssa. Tahtoo hämmentää liikaa kaikki erikoiset maut ja toisekseen siinä saattaa mennä hieno olut hukkaan kun mausta ei seuraavana päivänä suussa ole jäljellä ainakaan mitään hyvää.
JM kirjoitti:
Mutta mitäs muita voi yhdistellä? Tuohon viina-kalja juopotteluun ei saa missään nimessä sekoittaa ainakaan viinejä.
Joo. Tuo on ensinnäkin hirvittävä etiketti virhe. Toiseksi usein pahoinvointiinkin päin kääntyessä on syynä joku viinin litku. Ainakin seuraavana päivänä tietää viiniä juoneensa. JM kirjoitti:
Myöskin imelät juomat on vähän siinä ja siinä. Valkovenäläinen tai pari toimii ihan kivana illan avaajana, siis ennen siirtymistä viinapaukkuihin ja olueen.
No en kyl tiä. Mulla tuo systeemi menee lähinnä niin, että alotetaan nauttimalla olutta paljolti, jonka lomassa otetaan pientä rinksua. Loppua kohden oluen määrä nautinto-aineissa vähenee ja heittelen kitusiini kaikkea muuta. Esim. just jotain valkovenäläisiä ja jotain kossuvissyjä tulee usein juotua. Sitte semmosia shotteja missä on 50/50 salmiakkikossua ja vadelmalikööriä, siihen päälle vielä tabascoa. Enkä nyt valehtele, ku sanon et noi on pirun hyviä. Kaik on kehunnu ja myöhemmin kyselly että mitä siinä shotissa oli. Vähän ongelmallinen drinksu on kyllä kyseessä, kun kaikkia noita aineksista harvoin löytyy baareista, ainakaan niissä missä olen käynyt.
Kuumat drinkit on kans kova juttu, muttei kyllä niinkään kesällä. JM kirjoitti:
Erikoisoluet, varsinkin maultaan vahvat ja haastavat ovat hieman ongelmallisia persekännäämisen kanssa. Tahtoo hämmentää liikaa kaikki erikoiset maut ja toisekseen siinä saattaa mennä hieno olut hukkaan kun mausta ei seuraavana päivänä suussa ole jäljellä ainakaan mitään hyvää.
Niinpä. JM kirjoitti:
Myös viski-olut yhdistelmää voi suositella.
Mä oon nyt pikkuhiljaa oppimassa juomaan noita viskejä. Joku inhoreaktiokausi oli tossa taannoin. JM kirjoitti:
Konjakkeja sen sijaan en suosittele mihinkään.
Tuo kossuvissy on kyllä sellanen että se nyt sopii vähän joka väliin. Sillai neutraali juoma. Vaikka itse toki heitän mieluummin vaan kossun helttaan ilman vissyjä ja jos irvistyttää niin oluesta huikka päälle.
Jos tavoitteena on se, että alkuillasta heitetään kavereiden kanssa läppää ja siinä voisi olla vielä jollain tavalla kuosissa, mutta baarissa pitää saada pelti kiinni, niin kyllä itse suosin "Himassa viskiä ja ennen baariin lähtöä pari kaljaa" -tekniikkaa. Sillä saa hupun kuosiin yleensä kohtalaisen tehokkaasti.
Myös "saunakonjakista" on tullut tapa kaveripiirissä ja se yleensä pistää naaman turvoksiin aika hyvin. Eli saunaan tuodaan konjakkipullo ja ennen ei lähdetä pois kun pullo on tyhjä. Siinä sitten tietysti menee aina pari olutta samalla. Oikeastaan metodi itsessään on melko sama kuin tuo viski-olut -meininki, mutta hieman lyhyemmässä ajassa ja 80 asteen lämpötilassa...
Niin joo ja tohon valkovenäläiseen siirryn yleensä juuri ennen valomerkkiä. Silloin se yhdistelmä taitaa olla "valkovenäläinen - kaikkea sekaisin". Tuo yleensä mukavasti unen silmään ja rauhoittaa vatsaakin.