Kirjoittaja
|
Kummalle puolelle näkkäriä laitat voita?
|
Furry
237 viestiä
|
#1 kirjoitettu
18.02.2006 19:43
Itse en välitä, mutta tosi HardCore pikkuveli (4.v) laittaa voita niin karhealle kuin kuoppaiselle, ja niihin reunoihinkin. Repikää siitä!
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
|
KoBa
3919 viestiä
|
#2 kirjoitettu
18.02.2006 19:54
Sille kuoppaiselle. Tosin syön näkkäriä eritäin harvoin.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Twight
3600 viestiä
|
#3 kirjoitettu
18.02.2006 19:59
kuopattomalle puolelle, koska siihen levittäminen on nopeampaa, kun levitettä ei tarvitse käyttää paljon.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
sipulipekka
1367 viestiä
|
#4 kirjoitettu
18.02.2006 19:59
Laitan sille ei-kuoppaiselle puolelle. Sinne se rasva kuuluu.
En kuitenkaan syö näkkäriä hirveän usein ja jos syön, niin siihen rasvan päälle kuuluu laittaa grillimaustetta. Helpoimmin sujuu, kun laittaa näkkärin päälle nokareen rasvaa ja kaataa sen päälle sitä maustetta. Sitten levitetään ja ne sekoittuvat siinä mukavasti keskenään. Ja on jättegott.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
e2
2634 viestiä
|
#5 kirjoitettu
18.02.2006 20:22
Ei-kuoppaiselle puolelle. Tulee minun makuuni liikaa rasvaa jos pistää sinne kuoppapuolelle. Ja se on mielestäni myös esteettisesti miellyttävämmän näköistä, kun se ei-kuoppainen puoli on se yläpuoli . Tosin en kyllä näkkäriä pahemmin kotioloissa syö.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
JM
18460 viestiä
|
#6 kirjoitettu
18.02.2006 20:53
Sileälle puolelle.
Jos tahdon syödä voita, voin syödä voita ihan rehellisesti voina eikä minun tarvi täyttää jotain kuoppia voilla ja vedellä sitä sitten naamariin.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Canaria
|
#7 kirjoitettu
18.02.2006 22:33
Kyllä se kuoppapuoli on se "väärä puoli". Eli sille sileämmälle laitan. En tosin yleensä juurikaan syö näkkäriä..
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Airola
6416 viestiä
|
#8 kirjoitettu
18.02.2006 22:59
Kuopattomalle puolelle. Tokihan suuri määrä epäterveellistä on aina hyvän makuista, mutta pitää ottaa huomioon myös voin kulutus. Sitä menee yllättävän paljon enemmän, kun tunkee sitä niihin koloihinkin. Ainakin tuplasti nopeammin mene se voipaketti. Toimimalla oikein, tulee reilusti vähemmän niitä tilanteita, joissa pitää miettiä, että riittääkö tämä voi vielä tämän päivän vai joko pitää vaivautua kauppaan ostamaan sitä.
Näkkäri on muuten siitä jännä juttu, että se maistuu aina oikein hiton hyvältä, mutta ei sitä kyllä ostaa viitsi, jos on jotain muuta saatavilla (vaikka se syödessä saattaa olla reilusti parempaa, kuin se muu tuote). Se on vähän niinkuin hedelmät ja hedelmäkarkit. Jos makeaa tekee mieli, niin karkkia kohti käy käsi helpommin, kuin terveellistä ja erittäin hyvänmakuista hedelmää kohti.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
|
Airola
6416 viestiä
|
#9 kirjoitettu
18.02.2006 23:30
viidakkoveitsi kirjoitti:
Airola kirjoitti:
Se on vähän niinkuin hedelmät ja hedelmäkarkit. Jos makeaa tekee mieli, niin karkkia kohti käy käsi helpommin, kuin terveellistä ja erittäin hyvänmakuista hedelmää kohti.
Offtopic, mutta pakko sanoa että mulla tää menee just toisinpäin. Ostan hedelmiä ihan friikkinä.
Tollasta se on, kun ei ole sokeriaddiktiota. Ja tollasta se on, kun olet nainen.
Justiinsa huomasin, että kovasti mietin haluavani syödä juuri nyt hedelmää, mutta ei tullut mieleenkään lähteä hakemaan sitä keittiöstä, vaikka sitä sieltä löytyisi. Mutta nytpä teen naisen teon ja ihan omin neuvoin käyn hakemassa sitä!
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Rise^
29 viestiä
|
#10 kirjoitettu
18.02.2006 23:46
No sillon ku oon laihkarilla niin laitan sille tasasemmalle puolelle mutta silloin ku ei jaksa kiinnosta niin reikäselle puolelle
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Mike H
1801 viestiä
|
#11 kirjoitettu
18.02.2006 23:47
Zen Attitude kirjoitti:
Laitan sille ei-kuoppaiselle puolelle. Sinne se rasva kuuluu.
En kuitenkaan syö näkkäriä hirveän usein ja jos syön, niin siihen rasvan päälle kuuluu laittaa grillimaustetta. Helpoimmin sujuu, kun laittaa näkkärin päälle nokareen rasvaa ja kaataa sen päälle sitä maustetta. Sitten levitetään ja ne sekoittuvat siinä mukavasti keskenään. Ja on jättegott.
Grillimauste sopii muutenkin sitten joka ruokaan. Ei ole kovinkaan montaa ruokaa mihin sitä en laittaisi.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
jakeriver
1572 viestiä
|
#12 kirjoitettu
19.02.2006 09:57
Sileälle puolelle.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Kalaforn
3112 viestiä
|
#13 kirjoitettu
19.02.2006 10:01
Kuoppaiselle yleensä, mutta kerran voitelin sileän puolen. :o
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
HW
ärsyttävä 7252 viestiä Luottokäyttäjä
|
#14 kirjoitettu
19.02.2006 12:45
Sileälle puolelle. Tosin sulatejuusto on näkkärin päällä paljon parempaa kuin voi.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Zeip
1047 viestiä
|
#15 kirjoitettu
20.02.2006 00:40
Mä oon kyllä niin un-HC äijä, että laitan siihen kuopattomalle puolelle.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
|
Päivinsäde
|
#16 kirjoitettu
20.02.2006 01:00
Ei sille kuoppaiselle puolelle vaan sille vastakkaiselle
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Sakrich
319 viestiä
|
#17 kirjoitettu
20.02.2006 08:53
sille toiselle..
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Siddhartha
883 viestiä
|
#18 kirjoitettu
20.02.2006 13:24
oikealle puolelle.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
lökö
1562 viestiä
|
#19 kirjoitettu
20.02.2006 21:10
Kuopattomalle. Maistuis pelkältä voilta jos laittais kuoppaiselle puolelle. Tosin en edes muista koska oon viimeksi syöny näkkäriä, varmaan joskus yläasteella.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
tammina
1230 viestiä
|
#20 kirjoitettu
20.02.2006 23:11
Kyllä mulla on aina ollut tapana laittaa sen
kuoppaisen rasvan päälle se näkkäri..
Ähähähähä-äää.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Sandman
2360 viestiä
|
#21 kirjoitettu
21.02.2006 11:04
en käytä.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Stocco
13143 viestiä
|
#22 kirjoitettu
21.02.2006 12:28
Zen Attitude kirjoitti:
En kuitenkaan syö näkkäriä hirveän usein ja jos syön, niin siihen rasvan päälle kuuluu laittaa grillimaustetta. Helpoimmin sujuu, kun laittaa näkkärin päälle nokareen rasvaa ja kaataa sen päälle sitä maustetta. Sitten levitetään ja ne sekoittuvat siinä mukavasti keskenään. Ja on jättegott.
Salatiedettä!
Tarhassa kaverini pikkusisko voiteli näkkärin ja nuoli rasvan pois ja voiteli uudestaan. En tiedä mitä sitten tapahtui, koska en pystynyt katsomaan.
Itse voitelen kerran kunnollisesti sen sileämmän puolen. Mut määpä syönki semmosta näkkäriä, joka on sieleä kummaltakin puolelta
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
|
Fantx
36 viestiä
|
#23 kirjoitettu
21.02.2006 12:43
sille toiselle puolelle
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
JM
18460 viestiä
|
#24 kirjoitettu
21.02.2006 12:59
Stocco kirjoitti:
Tarhassa kaverini pikkusisko voiteli näkkärin ja nuoli rasvan pois ja voiteli uudestaan. En tiedä mitä sitten tapahtui, koska en pystynyt katsomaan.
Jokainen seitsemästä pikkusiskostani on "syönyt voita" (ja pienimmät syö vieläkin..) niin, että leivän päälle on laitettu paljon voita ja jätetty leipä syömättä. Itse en käsitä tätä leivän tuhlausta, miksi niille penskoille ei voi suoraan antaa voita syötäväksi?
JM muokkasi viestiä 13:00 21.02.2006
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Kloku
442 viestiä
|
#25 kirjoitettu
21.02.2006 13:16
Kuoppaiselle tietenkin!
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Pastori
Henkinen tuki 7422 viestiä Luottokäyttäjä
|
#26 kirjoitettu
21.02.2006 19:52
Vitti mä syän paljaalteen! Rousk vaan ja sinne meni. Nih!
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Wavescale
503 viestiä
|
#27 kirjoitettu
21.02.2006 20:23
Väärälle puolelle. Minä laitan aina väärälle puolelle, periaatteesta.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
A1mo
569 viestiä
|
#28 kirjoitettu
21.02.2006 20:43
Kuoppapuolelle. Vaan joku pienuusajalta jäänyt tapa. Kyllähän sitä periaatteessa vois käyttää toistakin puolta, taidampa heti mennä kokeilemaan..
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Lapsi_ajassa
2467 viestiä
|
#29 kirjoitettu
21.02.2006 21:01
Ei näkkärille laiteta voita perkele
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
|
hapou
21350 viestiä
|
#30 kirjoitettu
21.02.2006 21:36
HerWickedness kirjoitti:
Sileälle puolelle. Tosin sulatejuusto on näkkärin päällä paljon parempaa kuin voi.
Sulate- ja tuorejuusto sopii paremmin vaalean ja pehmeän leivän päälle. Siis kaikkista parhaiten. Kannattaa kokeilla valkosipulin makusta.
Laitan voin karhealle puolelle.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Stocco
13143 viestiä
|
#31 kirjoitettu
21.02.2006 21:51
JM kirjoitti:
Jokainen seitsemästä pikkusiskostani on "syönyt voita" (ja pienimmät syö vieläkin..) niin, että leivän päälle on laitettu paljon voita ja jätetty leipä syömättä. Itse en käsitä tätä leivän tuhlausta, miksi niille penskoille ei voi suoraan antaa voita syötäväksi?
Tunnen erään naisen, joka syö philadelphiaa sormin suoraan purkista, mutta hänellä onkin jo monen vuoden kokemus. Ehkäpä siskosikin vielä oppivat.
Naiset ovat outoja.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Mikhail78
|
#32 kirjoitettu
21.02.2006 22:42
Ilmeisesti aina sille puolelle joka tippuu lattialle.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
NicklauZ
|
#33 kirjoitettu
21.02.2006 22:49
Reikäpuoli
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Mikhail78
|
#34 kirjoitettu
21.02.2006 23:00
viidakkoveitsi kirjoitti:
Mikhail78 kirjoitti:
Ilmeisesti aina sille puolelle joka tippuu lattialle.
Aika kova jätkä olet kun vaan toisen puolen onnistut lattialle tiputtamaan!
Jännä tilastomatemaattinen fakta. Se puoli jossa on VOITA, tippuu aina lattialle. Anteeksi kaksikielisyyteni(mielisyyteni). Lauseeni ovat joskus aika astraalitasolla ja metafysiikaltaan oudonmakuisia.
Mikhail78 muokkasi viestiä 23:03 21.02.2006
Tarkennus:
Objekti A) näkkileipä putoaa maan vetovoiman vaikutuksesta kohti B) lattiapintaa. Lopputuloksena näkkileivän C)voipuoli osoittaa kohti lattiapintaa B)
Piirränkö vuokaavion?
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Stocco
13143 viestiä
|
#35 kirjoitettu
21.02.2006 23:09
viidakkoveitsi kirjoitti:
Mä tein muuten lapsena just tätä samaa. En ehkä näkkärin kanssa, mutta leivän. Hemmetisti voita siihen päälle ja nuolin sen aina pois. En muista koskaan syöneeni sitä leipää siitä alta...
Tarkemmin ajateltuna tuo teidän naisten höpsö ominaisuus on muuten erittäin hyvä, sillä muuten vähän pelottaisi.
viidakkoveitsi kirjoitti:
Aika kova jätkä olet kun vaan toisen puolen onnistut lattialle tiputtamaan!
Sähän pistät näppärydellä jo kampoihin mikserin legendaarisimalle väkääjälle, Zitrulle. Tuota joutui jopa miettimään tajutakseen sanakikkailun.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
hapou
21350 viestiä
|
#36 kirjoitettu
21.02.2006 23:23
Lapsi_ajassa kirjoitti:
Ei näkkärille laiteta voita perkele
Ei niin ku oivaa perkele
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
|
Nelonen
|
#37 kirjoitettu
22.02.2006 19:30
kotona säästän margariinia eli kuopattomalle puolelle mut koulus tai tuttavil koupalliselle puolelle koska siihen menee enemmän rasvaa
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|