Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 

< Edellinen 1 2

Kirjoittaja Ruoanlaittoöljy


Tusina Immonen
10508 viestiä

#41 kirjoitettu 23.02.2010 12:56

Haava kirjoitti:
Ihan eri tuote. Tuolla on hyvä korvata se voi, mutta ei sillä minusta öljyä korvaa kuten ei voillakaan. Eri käyttötarkoitus.

Tottakai just näin. Öljyt ja voit erikseen, ja joskus yhdessä.

^ Vastaa Lainaa


har
7706 viestiä

#42 kirjoitettu 23.02.2010 18:41

Sunt1o kirjoitti:
har kirjoitti:
Yleensä kuitenkin paistan ihan normirypsillä. Kylmäpuristettu rypsiöljy on muuten todistetusti oliiviöljyä terveellisempää. Mutta onhan siinä oliivissa se oma pettämätön makunsa.


Mie oon joskus muodostanu tästä sen käsityksen että vaikka oliiviöljy ja rypsiöljy onkin jossain suhteessa parhaat öljyt, niin sitten se kumpi niistä on parempi riippuu siitä onko tutkimus italialaisten vai suomalaisten teettämä.

Sunt1o muokkasi viestiä 12:41 23.02.2010

Ja tässähän pääsisi sitten taas siihen että mikä yleensäkään on terveellistä ja kenella ja missä tilanteessa.




No siis onhan Välimeren maiden ruokakulttuuri pikkuisen terveellisempi kuin suomalainen. Paitsi en kyllä missään ole syönyt niin suolaista ja rasvaista ruokaa kuin jossakin Espanjassa ja Kreikassa. Ja kylmäpuristetun öljyn terveysvaikutukset ovat kyllä tiessään jos sen käräyttää pannulla.

^ Vastaa Lainaa


J-Salminen
1238 viestiä

#43 kirjoitettu 06.03.2010 23:47

Extra Virgin oliviiöljyä jo pidempään tullut käytettyä. Sopii omasta mielestä paljon paremmin yleisesti ruokien tekemiseen. Makukin on omaan makuun sopivampi kuin rypsiöljy. Oon koittanut vaihdella ja testata eri öljymerkkejä kun niissä on maussa jonkinverran eroja. Sinne minne oliiviöljy ei sovi pistän voita.

^ Vastaa Lainaa


BVR
20365 viestiä

#44 kirjoitettu 06.03.2010 23:53

5W-40 on ihan hyvä, sellanen perusreiska. Sopii hyvin vaik kananmuniin tai sit jauhelihaan. Sipuleiden paistossa kannattaa ehdottomasti käyttää ainankin 15 000 kilomeriä käytettyä 5W-40:stä.

^ Vastaa Lainaa

< Edellinen 1 2

Vastaa Aloita uusi keskustelu