Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja
Sinappi kuluu makkaraan. Ei muuhun. Joskus salaa kastikkeisiin. Mutta siihen se jää
aRt074 kirjoitti:
Kastikkeisiin ja salaatteihin se kuuluu. En syö roska- tai valmisruokaa kuin äärimmäisessä hädässä. Pakastettua lihaa en edes siinä äärimmäisessä hädässä.
Mukava lukea teidänkin ajatuksia aiheesta...
Mulla sinapin käyttömahdollisuuksien laajentamisen pohtiminen alkoi jo 10-vuotiaana, kun naapurin kaverin perheessä sinappia laitettiin leivän päälle siis makkaraleikkeiden päälle... Meidän perheessä ei moista koskaan tehty, mutta vanhemmiten olen joskus silloin tällöin saattanut syödä esim. palan reissumiestä ja sen päällä siivun saunapalvikinkkua sinapilla höystettynä...
Ja eikös sinappi hyvät ihmiset kuulu hernekeittoon?! Aikoinaan oli monissa työpaikkaruokaloissa aina torstaisin hernekeitto ja pannukakku päivä, ja hernariin kuului tietty aina sinappi mukaan... En tiedä miten on asiat nykyään?
Sinappi kuuluu roskiin.
Näyttää kuvottavalta ripulilta ja maistuu sekä tuoksuu pahalle. Ehdoton ei.
Ketsuppi on lapsille ja lapsemielisille. Sivistynyt aikuinen ihminen ei moista moskaa käytä, toki tunnen heitäkin. Maistuu pahalle.
Kurkkusalaatti. Kurkku tuoreena, salaatti salaattina. Kurkkusalaatti on pahaa, eli roskiin. Sama koskee myös ns. maustekurkkuja ja suolakourkkuja. Sivistyneistä länsimaista saa nykyään tuoretta kurkkua ympäri vuoden, ei ole enää mitään syytä keinotekoisesti säilötyttää niitä.
Rankalaiset ovat parhaimpia ihan sellaisenaan, mutta jos on pakko jotain käyttää niin sitten jotain majoneesipohjaista. Valkosipulimajoneesi on yleensä ihan jees.