Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja
Fakap kirjoitti Chatti!-ketjussa:
Kiitos kaikille osallistuneille, nyt alkaa Huomenta Suomi
No tää on nyt se Huomenta Suomi!
Alotetaas sit vaikka uutisilla.
Helsingin Sanomat kirjoittaa, että tuhansille löytyy vielä töitä Helsingissä. Joulukuun lopussa oli noin 6000 avointa työpaikkaa.
Lisää uutisia vähän myöhemmin, mutta seuraavaksi jotain haastattelua tai kokkiohjelmaa tai jotain muuta mikä liittyy Huomenta Suomeen.
-Ira- kirjoitti:
Mikserin virallisella kokilla on PMS, eikä hän ole tästä syystä kyvyllinen antamaan medialle mitään painokelpoista tekstiä seuraavaan 3:n päivään.
Nimim. fu** u all
Sen sijaan KK tuuraa ja kertoo maukkaan bombayperunareseptin:
Noniin, hyvää huomenta. Tänään tehdään maukkaita bombayperunoita.
Bombayperunoihin tarvitset:
-Perunoita
-Rypsiöljyä (tai oliiviöljyä)
-Curryjauhetta
-Jeeraa eli kuminaa
-Garam masalaa
-Chiliä
-Jauhettua valkosipulia
Alotetaan sillä, että keitetään perunat. Ajan säästämiseksi me täällä studiolla keitettiin ja pilkottiin jo valmiiksi.
Sitten päästäänkin suoraan tähän maustamisvaiheeseen. Kaadetaan runsaasti öljyä pannulle. Jos haluaa hienostella niin voi käyttää oliiviölhyä, mutta rypsiöljy käy ihan hyvin. Me tehään täällä studiossa tää rypsiöljyllä. Eli ihan kunnon loraus sitä öljyä. Näin. Ei kannata olla turhan varovainen.
Sit sotketaan mausteet mukaan. Tässä voi maustaa ihan oman makunsa mukaan. Mä laitan pari ruokalusikallista curryä ja sittem jeeraa, garam masalaa, chiliä ja valkosipulia kutakin yksi ruokalusikallinen. Sitten annetaan mausteiden vähän aikaa imeytyä öljyyn ja pöristä tossa, heh.
Sitten heitetään nää pilkotut perunat siihen päälle ja annetaan paistua, kunnes kuori on rapea.
Siinä meillä onkin jo sitten maukkaat bombaynperunat. Toimii hyvin yksinään välipalana, tai vaikka chutneyn kanssa pääruokana.