Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja
Lämmitin äsken mikrossa lihakastiketta, riisiä ja keitetyn kananmunan joka oli niiden välissä. Ihmetyksekseni puolen minuutin kuluttua riisi ja kastike olivat lämmenneet, mutta kanamuna, joka oli niiden välissä, oli täysin kylmä. Lämmitin lisää jonka jälkeen kastike ja riisi tulivat tosi kuumiksi, mutta kanamuna oli tuskin lämmin.
Siinä on niin paljon valkuaisaineita ja suhteellisesti vähemmän vettä muihin ainesosiin verrattuna. Mikroaallot vaikuttavat voimakkaimmin nimenomaan vesimolekyyleihin.
Henrik Olofsson kirjoitti:
Laitapa muuten kuorittu ja keitetty kananmuna mikroon täydellä teholla muutamaksi hetkeksi ja saat munakokkelia mikrosi seinille. Kokeiltu on.
Henrik Olofsson ei enää muista oliko kokkeli lämmintä vai ei 20:18 28.11.2006
Henrik Olofsson kirjoitti:
Laitapa muuten kuorittu ja keitetty kananmuna mikroon täydellä teholla muutamaksi hetkeksi ja saat munakokkelia mikrosi seinille. Kokeiltu on.
Toimii muuten raa'allakin kananmunalla, tosin vielä vittumaisempi siivota.
Elektrojänis kirjoitti:
Kannattaa myös muistaa että ainakin pyörivällä alustalla varustetuissa mikroissa keskellä oleva ruoka lämpenee yleensä huonoiten.
En edes väitä tietäväni mistä tämä johtuu, mutta näin olen käytännössä havainnut.
Eli jos pyörivälle alustalle laittaa kananmunia jonoon niin saa sarjatulen.
Henrik Olofsson kirjoitti: Elektrojänis kirjoitti:
Kannattaa myös muistaa että ainakin pyörivällä alustalla varustetuissa mikroissa keskellä oleva ruoka lämpenee yleensä huonoiten.
En edes väitä tietäväni mistä tämä johtuu, mutta näin olen käytännössä havainnut.
Eli jos pyörivälle alustalle laittaa kananmunia jonoon niin saa sarjatulen.