Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Viina ja vesi

Bablo Diablo
Bablo Diablo
727 viestiä

#1 kirjoitettu 01.07.2006 19:26

eikai sitä ny hyvää viinaa jumalauta vedellä rueta sotkee ja päinvastoin, pidetään ne erillään, jos muuta lantrinkia ei tarjolla ole niin sitten raakana tai ei ollenkaan.

^ Vastaa Lainaa

Putte
Putte
6684 viestiä

#2 kirjoitettu 01.07.2006 20:48

Raven kirjoitti:
eikai sitä ny hyvää viinaa jumalauta vedellä rueta sotkee ja päinvastoin, pidetään ne erillään, jos muuta lantrinkia ei tarjolla ole niin sitten raakana tai ei ollenkaan.

Nimenomaan näin.

(Tosin tämä pätee vain alle 85-prosenttisiin alkoholituotteisiin.)

^ Vastaa Lainaa

Stocco
Stocco
13143 viestiä

#3 kirjoitettu 01.07.2006 21:38

No jo on tyhmää hommaa. Mieluiten juon 35-55 volttista kun se kuitenkin maistuu sille itelleen. Sitten jos aletaan laimentelemaan niin laimennetaan liköörillä vaikkapa 10-20 prosenttiseksi ja mehulla esim 5%:ksi. Yli 70 prosenttiset litkut voikin sitten puolittaa vedellä turvallisemmiksi, mutta silloinkin useimmiten laimennetaan vielä lisää jollain jossa on jotain makuakin.

^ Vastaa Lainaa

Alåne
Alåne
1128 viestiä

#4 kirjoitettu 02.07.2006 01:22

Tahi sitten otetaan Olvia.

^ Vastaa Lainaa

Tusina Immonen
Tusina Immonen
10508 viestiä

#5 kirjoitettu 02.07.2006 01:57

No siis jos ei viinaa juo raakana, on sitä turha juoda ollenkaan. Vähän sama ku hakkais kanalta päätä poikki kirveen hamaralla.

^ Vastaa Lainaa

Ihana Poika
Ihana Poika

#6 kirjoitettu 02.07.2006 11:41

Ei tykätä. Joutuisi pissimäänkin ihan turhan paljon sitä vettä sitten pois.

^ Vastaa Lainaa

Jules Varjola
Jules Varjola
2537 viestiä

#7 kirjoitettu 02.07.2006 14:12

Yh... Helvetti... Yäk...

Suomeksi... Jos pitää lantrata, niin tuoremehua. Jos ei ole mehua, niin raakana... Muuten ollaan pilalla...

^ Vastaa Lainaa

Haava
Haava
Jumalan nyrkki
43152 viestiä
Ylläpitäjä

#8 kirjoitettu 03.07.2006 09:23

NORTON kirjoitti:
Oletteko koittaneet tällaista paukkua. Esim. puolet kirkasta ja puolet
vettä.


Vitun pahaa.

Siinä säilyy viinan maku, mutta sitä pystyy silti juomaan kuten vaikka viiniä.


Siitä katoaa kokonaan se viinan hyvä maku ja se alkaa maistua ihan öklöttävälle. Oikeasti on vaikeuksia saada kahdeksaa senttiä alas tuota drinkkiäsi oksentamatta.

Edelleen raakana. Viina on hyvää.

Viinan maussa on alkuvoimaa.


Kyllä. Kunhan sitä ei vedellä pilaa.

^ Vastaa Lainaa

roppanen
roppanen
219 viestiä

#9 kirjoitettu 05.08.2006 10:41

Viskiin pieni lurautus vettä ei oo pahaks. Pehmentää mukavasti makua. Muuten ei tuu harrastettua.

^ Vastaa Lainaa

Epoche
Epoche
5248 viestiä

#10 kirjoitettu 05.08.2006 12:41

Perkule mitään wiinaa wedellä jatketa..paitti jos pelkää et sitä on liian wähän

Olutta itse juon weden kanssa usein, mutta oluessa onkin käymiswoimaa!!

^ Vastaa Lainaa

JM
JM
18460 viestiä

#11 kirjoitettu 05.08.2006 12:47

Swkoitettuna ei, mutta sillai, että ottaa ensin ryypyt viinapullosta ja sitten halutessaan päälle vettä, se toimii. Jotenkin viime aikoina muutenkin jos olen sattunut kirkasta juomaan, niin olen aina juonut sen sillai, että oon ottanu pullosta ryyt ja sitten vasta päälle sitä "lantrinkia".

^ Vastaa Lainaa

Stocco
Stocco
13143 viestiä

#12 kirjoitettu 05.08.2006 16:41

Sweetie kirjoitti:
Yh... Helvetti... Yäk...

Suomeksi... Jos pitää lantrata, niin tuoremehua. Jos ei ole mehua, niin raakana... Muuten ollaan pilalla...

vaihtoehtona löytyy myös 80% viru valgea jolla voi "laimentaa" viinaa

^ Vastaa Lainaa

JM
JM
18460 viestiä

#13 kirjoitettu 05.08.2006 17:42

Schweinhund kirjoitti:
JM kirjoitti:
Swkoitettuna ei, mutta sillai, että ottaa ensin ryypyt viinapullosta ja sitten halutessaan päälle vettä, se toimii. Jotenkin viime aikoina muutenkin jos olen sattunut kirkasta juomaan, niin olen aina juonut sen sillai, että oon ottanu pullosta ryyt ja sitten vasta päälle sitä "lantrinkia".

Yhdellä kaverilla oli aikoinaan tapana dokata samalla tyylillä. Ensin huikka raakaa viinaa ja päälle huikka limua. Mielestäni se ei ole kovinkaan käytännöllinen tapa koska silloin sulla on koko ajan ns kädet täynnä ja loppu illasta saat litkiä lämmintä viinaa & limua.


Niin mutta ku ite juon mieluiten jotain muuta kuin viinaa, niin sen viinapullon & limut voi jättää jääkaappiin ja käydä siinä jääkaapin ovella välillä ottamassa ryypyt. Esim. samalla kun hakee uuden oluen.

^ Vastaa Lainaa

Juudis
Juudis

#14 kirjoitettu 05.08.2006 18:59

jos ei ole kunnon lantrinkia saanu, niin sitten raakana. vesi tekee kaikesta alkoholista normaalia pahempaa.

Siksipä kotona/kinkereissä pysytään oluessa tai viinissä ja baarissa juuaan rinkkiä, jos luoja suo.

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu