Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Lempiruokasi?

furiousanger
furiousanger
137 viestiä

#1 kirjoitettu 25.11.2002 18:58

kyl se on mun babun tekemä juustopihvi ja jenkkiläiset lohkoperunat

or

samatekijä mut lämpimät voileivät

^ Vastaa Lainaa

uglimus
uglimus

#2 kirjoitettu 26.11.2002 03:13

Pasta Carponara
Pasta Fusilli

Molemmat älyttömän loistavia. Carponara on lähinnä juusto/kinkku tyylistä menoa kun taas fusilli enemmänkin tonnikala/sipuli/oliivi-osastoa. Suosittelen lämpimästi jos mistään näitä suomesta hyvälaatuisena saa. Parasta kuitenkin saa kun tekee itse

^ Vastaa Lainaa

Sateentekijä
Sateentekijä
233 viestiä

#3 kirjoitettu 26.11.2002 08:26

Ravintolassa tilaisin luultavasti:

- Alkudrinkki (riittänee alkuruoaksi)

sen jälkeen pääruoaksi
- Paksu, medium, häränlihapihvi
- valkosipuliperunat
- hyvä punaviini

...ja jälkiruoaksi
- jäädyke tai jäätelö herkullisella kastikkeella
- kahvi & konjakki


Ja jos itse täytyy ruoka laittaa niin luultavasti Fajitakset.

...ja masu on täynnä...

^ Vastaa Lainaa

Huanos hapes
Huanos hapes

#4 kirjoitettu 26.11.2002 08:36

mättö a'la tommi:

reilu puolen pussia makaroneja
oliiviöljyä
400 g jauhelihaa
4-8 kpl herkkusieniä
1 iso sipuli
4 valkosipulin kynttä
aurajuustoa
ruoka crémeä

muut mausteet: suola ja mustapippuri

1. laitetaan makaronit tulemaan
2. ruskistetaan pilkotut sipulit ja valkosipulin kynnet oliiviöljyssä
3. lisätään paloitellut herkkusienet
4. sienien muututtua kullanruskeiksi lisätään ja ruskistetaan jauheliha
5. päälle lisätään murennettua aurajuustoa (saa laittaa runsaasti)
6. loppu silaus ruoka crémellä

makaronit ja paistetut ainekset sekoitetaan keskenään ja tarjoillaan heti.

a vot!

^ Vastaa Lainaa

bedlam
bedlam
886 viestiä

#5 kirjoitettu 26.11.2002 08:58

Pippuripihvi (medium) tai itsetekemä tulinen ja runsas pizza.

^ Vastaa Lainaa

DjLime
DjLime
2918 viestiä

#6 kirjoitettu 26.11.2002 09:06

Nyt tais kyllä tulla väärä sivu... mun piti mennä mikseri.nettii eikä ruokala.comii. Oudon samalta näytää...

Mikseri tuolla yläkulmassa lukee, mut tääl näköjää reseptejä vaihetaa...

Mikäs ihme paikka tää on? Ruoka osio vai mikserin ja ruokalan sulautuma

No mun lemppari on ehdottomasti: Maalaiseen tapaan valmistettu jauhenlihakeitto ja siihen tuoretta ruisleipää ja kinkkua päälle. Vielä pari lasii maitoa ja katsos vaa maha onki jo täynnä.

Pitäsköhän mun ny laittaa lihakeiton ohje näkyvii...

^ Vastaa Lainaa

variant
variant
Luottokäyttäjä

#7 kirjoitettu 26.11.2002 09:47

Jumankauta tulee muuten nälkä ku tätä threadia lukee. Vitsi, pyttipannua kun vaan sais. naminami

^ Vastaa Lainaa

Dj Leiska
Dj Leiska

#8 kirjoitettu 26.11.2002 10:04

Pizzat, Purilaiset ja ranskikset jonkun hyvän dipin kera! Kaikki sellaset, mist muut paisuis norsuks, mut mul tulee vaan kolesterolia lisää ja kuolen pois! (:

^ Vastaa Lainaa

Bluefever
Bluefever
540 viestiä

#9 kirjoitettu 26.11.2002 10:14

Tää on tosi hyvä kotiresepti, kokeilkaapa!


1 lihapiirakka
1 keitetty kanamuna
1 kinkkuviipale
kurkkusalaattia
valkosipulimajoneesia
ketsuppia

(mielen mukaan ehkä juustoa)

Pistä lihapiirakka keskeltä kahtia ja laita mikroon lämpiämään (juusto väliin jos laitat). Ota pois, heitä kinkkuviipale väliin. Sen päälle kanamunat salaatin pala, kurkkusalaatti ja majoneesit ja ketsupit. ai että tulee hyvää!

^ Vastaa Lainaa

Bluefever
Bluefever
540 viestiä

#10 kirjoitettu 26.11.2002 10:16

NII JA TOINEN MIKÄ On kans ihan helvetin hyvää on tonnikalaleivät.

eli

paahtoleipää
tonnikalaa
juustoa
pitsamaustetta ja valkosipulia (jauhe)

Voitele leivät, laita päälle tonnikalaa ja tonnikalan päälle juustoa. Heitä mausteet päälle ja mikroon. UUh mama!

^ Vastaa Lainaa

Stibu
Stibu

#11 kirjoitettu 26.11.2002 10:40

Siis kunnon lehti, tai pippuripihvi ja niihin kerta, tai valk. sipuli perunat! ja tietty perinteinen lihapullat ja perunamuussikin maistuu!

^ Vastaa Lainaa

Panuzki
Panuzki

#12 kirjoitettu 06.12.2002 12:10

Spegetti, poronkäristys, kiinalainen, pizza, hodarit, roskaruoka yleensä!

^ Vastaa Lainaa

Susimies
Susimies
2960 viestiä

#13 kirjoitettu 06.01.2012 18:24

ChinaManin ihanine thai kokittarien tekemä BBQ häränlihalla.... aaaaaahhhh...

^ Vastaa Lainaa

-iiru-
-iiru-
6162 viestiä

#14 kirjoitettu 06.01.2012 21:24

Sushi

^ Vastaa Lainaa

Night Child
Night Child
1796 viestiä

#15 kirjoitettu 11.01.2012 19:13 Muok:11.01.2012 19:14

Muussi jauhelihakastikkeella,
uuniperunat tonnikala-tuorejuusto -täytteellä,
ite tehty kasviskeitto,
ite tehdyt lihapullat muusilla,
ite tehty lasagne,
kalapuikot perunoilla
peruna ja ruskeakastike (ite tehty),
spagetti jauhelihakastikkeella,
jauhelihalla ja mozzarellalla täytetyt kesäkurpitsat,
täytetyt paprikat/ tomaatit,
juustolla kuorrutettu parsakaali,
kanatortillat,
lihatortillat,
lehtipihvi,
kanafileet uunissa,
kasvishöystö (ite tehty).


Ai miten niin pitkä lista...?

Ja ite tehty salaatti!

^ Vastaa Lainaa

HW
HW
ärsyttävä
7252 viestiä
Luottokäyttäjä

#16 kirjoitettu 11.01.2012 19:55

Pizza.

Mikä tahansa pizza kelpaa, karvakäsipizzasta roiskeläpän kautta xtran pakastelättyyn. Suosikki näistä kuitenkin karvakäsien tekemä kana-valkosipuli-ananas-pizza. ah ah.

Hyvänä kakkosena kana. Edelleen, kaikki kelpaa. Koivet, rintapalat, nugetit. Ainoa, mitä karsastan, on kanaviillokki ja keitetty kana.

Kolmossijan vie parsakaali. Höyrytettynä, gratiinina, juustolla kuorrutettuna. omnomnom

^ Vastaa Lainaa

Shah
Shah
2339 viestiä

#17 kirjoitettu 11.01.2012 21:12 Muok:11.01.2012 21:13

Itse tehty fenkoliperunavuoka ja seitan- tai palsternakkaviljapihvit

Perunavuo'assa voi fenkolin sijaan käyttää myös selleriä (fenkoli on suhteellisen kallis juures). Ne pitää vetää sekottimella aivan soseeksi jolloin peruna keittyy suureksi osaksi niiden nesteellä ja imee aromit sisälleen. Mausteilla suuri merkitys myös ja juuston valinta tärkeä. Mikäli vuoka on oikein iso, voi käyttää ihan vaikka paketin philadelphia-sulatejuustoa.

^ Vastaa Lainaa

Haava
Haava
Jumalan nyrkki
43152 viestiä
Ylläpitäjä

#18 kirjoitettu 12.01.2012 11:14

quafka kirjoitti:
Täysin mahdoton kysymys. Niitä on satoja.


Mutta kaikkiin liittyy se norjassa elävä vuohieläin? Joku falafel tai joku sellainen?

^ Vastaa Lainaa

Disintegr8
Disintegr8
11309 viestiä

#19 kirjoitettu 13.01.2012 02:15

Iskenderkebab. Tahtoisin joskus maistaa sitä alkuperäistä, joskin ero sen ja suomalaisen, no, epälammaskebabin ero on varmastikin kuin yö ja päivä.

^ Vastaa Lainaa

cedarbear
cedarbear
2909 viestiä

#20 kirjoitettu 13.01.2012 09:52

Curryt: tandoori-, tikka-, balti-, jalfrezi- ja mitä näitä onkaan, variantteja. Chickenistä rakennettuja.

^ Vastaa Lainaa

Shah
Shah
2339 viestiä

#21 kirjoitettu 13.01.2012 15:23 Muok:13.01.2012 15:24

cedarbear kirjoitti:
Curryt: tandoori-, tikka-, balti-, jalfrezi- ja mitä näitä onkaan, variantteja. Chickenistä rakennettuja.


Joo, tandoori voi tehdä ruuasta gourmeeta oikein ja sopivasti käytettynä. Ja kunhan varoo ettei ropsauta liikaa. Mä pidin ennen kans kovasti garam masalasta, mut sitten kerran käytin aivan liikaa ja onnistuin pilaamaan sillä jonkun ruuan. Sen jälkeen ei ole tehnyt hirveästi mieli garamia käyttää. Nytkin kun jo ajattelee sitä, tulee voimakas korianterin haju-hallusinaatio.

^ Vastaa Lainaa

Patrick Park
Patrick Park
480 viestiä

#22 kirjoitettu 13.01.2012 15:25

Perinteinen suomalainen kotiruoka menee perkele kaiken edelle.
Sitten tulee pizza, kebab, kiinalainen ja intialainen ruoka.

^ Vastaa Lainaa

Bad Dog
Bad Dog
5078 viestiä

#23 kirjoitettu 13.01.2012 15:36

Äidin tekemät jauhelihapihvit

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu