Kirjoittaja
|
Mieli täytteet pitsassa?
|
finvil
674 viestiä
|
#41 kirjoitettu 08.09.2010 13:48
-Lupus kirjoitti:
Kinkku, katkarapu, homejuusto, ananas.
Toi menee miullekki.Jos tonnikala on loppunu.
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Mr.laulaja
87 viestiä
|
#42 kirjoitettu 08.09.2010 14:37
kinkku,tonnikala
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Deadful
3813 viestiä
|
#43 kirjoitettu 08.09.2010 15:11
dödö kirjoitti:
Tomaatti, Mozarella, Pesto, Rucola
Tuohon vielä vuohenjuusto mukaan nii viude että potkii!
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
|
dödö
1100 viestiä
|
#44 kirjoitettu 08.09.2010 15:45
Deadful kirjoitti:
dödö kirjoitti:
Tomaatti, Mozarella, Pesto, Rucola
Tuohon vielä vuohenjuusto mukaan nii viude että potkii!
Älä sinä minun hienoa pitsaani tule vuohenjuustolla pilaamaan! Toisaalta, ehkä pitäis kokeilla ennen kuin arvostelee
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Deadful
3813 viestiä
|
#45 kirjoitettu 08.09.2010 15:49
dödö kirjoitti:
Deadful kirjoitti:
dödö kirjoitti:
Tomaatti, Mozarella, Pesto, Rucola
Tuohon vielä vuohenjuusto mukaan nii viude että potkii!
Älä sinä minun hienoa pitsaani tule vuohenjuustolla pilaamaan! Toisaalta, ehkä pitäis kokeilla ennen kuin arvostelee
Anna minä saatana ite syön pitsani!
Sitäpaitsi vuohenjuustolla on kyllä hyvin vaikeaa pilata yhtään mitään. Ehkä yksi maailman parhaista ruoka-aineista!
Ps. kannattaa kokeilla myös sen mozzarellan korvaamista kokonaan vuohenjuustolla. Toimii meinaa!
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
dödö
1100 viestiä
|
#46 kirjoitettu 08.09.2010 15:51
Deadful kirjoitti:
dödö kirjoitti:
Deadful kirjoitti:
dödö kirjoitti:
Tomaatti, Mozarella, Pesto, Rucola
Tuohon vielä vuohenjuusto mukaan nii viude että potkii!
Älä sinä minun hienoa pitsaani tule vuohenjuustolla pilaamaan! Toisaalta, ehkä pitäis kokeilla ennen kuin arvostelee
Anna minä saatana ite syön pitsani!
Sitäpaitsi vuohenjuustolla on kyllä hyvin vaikeaa pilata yhtään mitään. Ehkä yksi maailman parhaista ruoka-aineista!
Ps. kannattaa kokeilla myös sen mozzarellan korvaamista kokonaan vuohenjuustolla. Toimii meinaa!
Kiitti vinkist! Pitänee kokeilla heti ensikerralla kun pizzaa uskallan väsätä. Tuli sen verran kammolöysät pohjat viime kerralla että tuli traumat kun sitä väkisin siinä veteli...
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
Deadful
3813 viestiä
|
#47 kirjoitettu 08.09.2010 16:08
dödö kirjoitti:
Deadful kirjoitti:
dödö kirjoitti:
Deadful kirjoitti:
dödö kirjoitti:
Tomaatti, Mozarella, Pesto, Rucola
Tuohon vielä vuohenjuusto mukaan nii viude että potkii!
Älä sinä minun hienoa pitsaani tule vuohenjuustolla pilaamaan! Toisaalta, ehkä pitäis kokeilla ennen kuin arvostelee
Anna minä saatana ite syön pitsani!
Sitäpaitsi vuohenjuustolla on kyllä hyvin vaikeaa pilata yhtään mitään. Ehkä yksi maailman parhaista ruoka-aineista!
Ps. kannattaa kokeilla myös sen mozzarellan korvaamista kokonaan vuohenjuustolla. Toimii meinaa!
Kiitti vinkist! Pitänee kokeilla heti ensikerralla kun pizzaa uskallan väsätä. Tuli sen verran kammolöysät pohjat viime kerralla että tuli traumat kun sitä väkisin siinä veteli...
Nyt ku päästii aiheesee nii ite sit suosittelen joko puolikypsää ja siit leikkaa lämpäreit tai sit täysin kypsentämätöntä, sellasta tuorejuustotyyppistä ja sit vaikka ruokalusikalla annostelee haluamallaan tavalla. Mut merkeis on eroi. En nimeltä muista, mut puolikypsistä kannattaa tsiigaa sellanen pötkylä, missä on niinku vihree värimaailma ja vuohi tuijottaa sillai ahistavasti. Tai sit kypsentämättömistä sellast mikä on sellases ikäänku pyramidin mallisessa 150g rasiassa. Eläkä saatana ota mitää kevytversioita!
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
dödö
1100 viestiä
|
#48 kirjoitettu 08.09.2010 16:37
Deadful kirjoitti:
dödö kirjoitti:
Deadful kirjoitti:
dödö kirjoitti:
Deadful kirjoitti:
dödö kirjoitti:
Tomaatti, Mozarella, Pesto, Rucola
Tuohon vielä vuohenjuusto mukaan nii viude että potkii!
Älä sinä minun hienoa pitsaani tule vuohenjuustolla pilaamaan! Toisaalta, ehkä pitäis kokeilla ennen kuin arvostelee
Anna minä saatana ite syön pitsani!
Sitäpaitsi vuohenjuustolla on kyllä hyvin vaikeaa pilata yhtään mitään. Ehkä yksi maailman parhaista ruoka-aineista!
Ps. kannattaa kokeilla myös sen mozzarellan korvaamista kokonaan vuohenjuustolla. Toimii meinaa!
Kiitti vinkist! Pitänee kokeilla heti ensikerralla kun pizzaa uskallan väsätä. Tuli sen verran kammolöysät pohjat viime kerralla että tuli traumat kun sitä väkisin siinä veteli...
Nyt ku päästii aiheesee nii ite sit suosittelen joko puolikypsää ja siit leikkaa lämpäreit tai sit täysin kypsentämätöntä, sellasta tuorejuustotyyppistä ja sit vaikka ruokalusikalla annostelee haluamallaan tavalla. Mut merkeis on eroi. En nimeltä muista, mut puolikypsistä kannattaa tsiigaa sellanen pötkylä, missä on niinku vihree värimaailma ja vuohi tuijottaa sillai ahistavasti. Tai sit kypsentämättömistä sellast mikä on sellases ikäänku pyramidin mallisessa 150g rasiassa. Eläkä saatana ota mitää kevytversioita!
Jätkä on kunnon tiedemies!
Joo, ei ikinä kevytversioita. Paitsi kerran vahingossa H&K:n sinistä (pakko kyl myöntää että en tiennyt kun vasta jälkeenpäin)..... Mutta silti! Se on periaatekysymys
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
brutalcaster
81 viestiä
|
#49 kirjoitettu 11.09.2010 16:59
Mozzarellaa ja mustia oliiveja
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
pieslice
3287 viestiä
|
#50 kirjoitettu 11.09.2010 17:17
"Jukka"
Tomaatti
Sipuli
Oliivi
"Jukka+"
Jukka johon vielä lisänä siivutettuja keitettyjä kananmunia.
Lisäksi vielä tämä:
Mozzarella
Aurinkokuivatut tomaatit
Pinjansiemenet
Rucola
|
^ |
Vastaa
Lainaa
|
|